Noa Noa vaatekauppa Tallinna – Foorum Keskus

Noa Noa vaatekauppa Tallinna sijaitsee Foorum Keskus kauppakeskuksessa aivan Viron pääkaupungin ydinkeskustassa, osoitteessa Narva mnt 5.

Tyylikkäitä ja lämpimiä skandinaavisia naisten vaatteita edustava tanskalainen brändi on soveltuva kaikille ja kaikenikäisille naisille, jotka suosivat hieman boheemimpaa vaatetusta, sekä kankaita, jotka edustavat huippulaatua, erinomaista luonteenlaatua, ja perinteisempää tyyppiä.

Yhtiön loivat vuonna 1981 Harald ja Lars Holstein, romanttiseksi ja naiselliseksi vaihtoehdoksi tuolloin vallalla olleelle tiukansävyiselle muodille.

Noa Noa vaatekauppa Tallinna - Foorum Keskus.

Tuotemerkin nimi tarkoittaa ‘yksinkertainen ja harmoninen‘ Tahitin kielellä, ilmentäen brändin naisellista ja boheemista universumia.

Sattumalta ‘Noa Noa’ oli myös impressionistitaiteilija Paul Gauguinin muusan nimi.

Kaikki tuotemerkein kokoelmat suunnitellaan Tanskassa, yhtiön pääkonttorissa, idyllisessä ympäristössä Pohjois-Seelannissa, ja valmistetaan yhteiskunnallisesti vastuullisesti toimivissa tehtaissa ympäri maailmaa.

Noa Noa Tallinna.

Yhtiö on myös BSCI:n, Business Social Compliance Initiativen, jäsenyritys.

Nykyään tuotemerkin omistaa Axcel, Kööpenhaminasta käsin toimiva pääomasijoitusyhtiö, ja brändin tuotteita myydään yli 180 konseptimyymälässä 25 eri maassa, kuin myös 1 000 usean tuotemerkin putiikissa ympäri maailmaa.

Tallinnan suhteen ketjun myymälä on sijoitettu suomalaisten turistien kannalta erinomaiseen paikkaan, Foorum Keskus kauppakeskukseen, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Helsinki-Tallinna lauttojen terminaalista.

Noa Noa Foorum Keskus – vaatekauppa Tallinna
Narva mnt 5
10117 Tallinn
Aukioloajat: aukioloajat maanantai-lauantai 10–20; sunnuntai 11–18
noanoa.com

Voit saada lisätietoja Noa Noa vaatekauppa Tallinna toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/noanoaeesti/.

Vaateliike operoi osana Foorum keskusta, joka on yksi tyylikkäimmistä ostoskeskuksista aivan Tallinnan keskustassa, sisältäen tunnettuja muotimerkkejä, tyylikkäitä jalkineita, korkealaatuisia vaatteita, funktionaalisia lasten tuotteita, sekä edukseen erottuvia koruja ja asusteita.

Noa Noa vaatekauppa Tallinna – toiminnan konsepti

Yhtiön toiminnan ytimessä on halu inspiroida modernia boheemista elämäntapaa. Tuotemerkkiä eteenpäin vievät teemat ovat luovuus, avoimuus, sekä monipuolinen elämänkatsomus ja erilaiset kulttuurit.

Brändiä ovat aina inspiroineet romanttiset ja eriskummalliset teemat, niin ilmaisussa kuin luonteenlaadussa, mutta juurtuneena puhtaisiin ja yksinkertaisiin pohjoismaisiin disain-traditioihin.

Samaan tyyliin, luonto on aina ollut lähtökohta yhtiön tuotteille, joka näkyy kausikohtaisissa kokoelmissa ja valikoimissa luonnonmukaisia materiaaleja.

Brändille on myös erittäin tärkeää, että kaikki sen tuotteet valmistetaan asianmukaisella ja vastuullisella tavalla.

Kaikki tavarantoimittajat noudattavat yhtiön toimintakoodia – sarjaa eettisen toiminnan ohjeita – ja näiden tavarantoimittajien kanssa käydään jatkuvaa dialogia ja niiden toimintatapoja tarkastetaan säännöllisesti.

Tämä yhteiskunnallinen vastuullisuus kattaa myös BSCI:n, tunnetun työläisten työolojen parantamista ajavan organisaation kanssa tehdyn yhteistyön.

Toimintaperiaatteisiin kuuluu lisäksi eläimiin kohdistuvan julmuuden vastustaminen. Samaan tapaan he pyrkivät myös rajoittamaan yhtiön ympäristöllistä vaikutusta, etsien jatkuvasti tapoja viedä toimintaa kohti hiilineutraalia ympäristövaikutusta kohden.