Tallinnan NóLó vaateliike (SULJETTU)

Latvialainen NóLó vaateliikeketju toimii myös Tallinnan kaupungin alueella, Ülemiste ostoskeskuksen puitteissa olevalla myymälällään. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

NóLó on brändinä naisten vaatteiden ja asusteiden tuotemerkki, jolla on myymälöitä Viron ohella Latviassa.

NóLó vaateliike Ülemiste Keskus TallinnaVaatteet on suunniteltu modernille kaupunkilaisnaiselle, joka arvostaa trendikästä muotoilua, laadukkaita kankaita, sekä edullisia hintoja.

Valikoimissa on tyylikkäitä naisten vaatteita nykyaikaisen elämän vaatimaan arkipukeutumiseen, mutta myös juhlatapahtumiin soveltuvina vaihtoehtoina.

Eurooppalaisten muotisuunnittelijoiden luoma NóLó kehitettiin yhdistämään erilaisia vaatemuotoilun suuntauksia, eteläisellä viehättävyydellä, itseluottamuksella, sekä hienostuneisuudella ja skandinaavisilla kohokohdilla.

Yhteensä NóLón kokoelmissa on yli 200 erilaista vaatedesignia, erilaisissa väriskaaloissa.

Kokoelmien päätarkoituksena on tarjona naisille täydellinen vaatekaappi vaihtoehtoja aamunsarastuksesta iltahämärään saakka – painotuksina vaatteiden ainutlaatuisuus ja mielenkiintoiset yksityiskohdat.

NóLó tuotteita löytyy kategorioissa topit, t-paidat, mekot, hameet, housut, bleiserit & liivit, neuleet, päällysvaatteet, collegepaidat & hupparit, asusteet, sekä Limited Edition -vaatekappaleet.

Voit tutustua näihin kokoelmiin ja niiden hintoihin ketjun verkkokaupassa, osoitteessa www.NoloFashion.com, joka toimittaa tuotteita myös Suomeen.

NóLó Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.nolofashion.com
www.facebook.com/nolofashion

NóLón Ülemiste Keskus kauppapaikka on sijoitettu ostoskeskuksen 2. kerroksen tiloihin.

Täsmälleen määriteltynä löydät myymälän Toit’s ja Calvin Klein kauppojen välisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus on yksi Viron merkittävimpiä shoppailukeskuksia, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2 kokoisella pinta-alalla.