Tallinnan NORR11 huonekalu- ja sisustusliike (SULJETTU)

Tanskalainen huonekalu- ja sisustusliikeketju NORR11 omaa yhden myymälän Tallinnassa, Rottermanin kauppakorttelin tiloissa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

NORR11 myymälästä löytyy laaja valikoima skandinaavista designia edustavia huonekaluja sekä sisustuselementtejä.

NORR11 huonekalu-ja sisustusliike Rotermann TallinnaShowroom-kaupan edustava tuotevalikoima mahdollistaa koko kodin kalustamisen ja sisustamisen pohjoismaalaiseen tyyliin.

Voit ostaa mm. tyynyjä, huopia & mattoja, vaaseja & purkkeja, varastoratkaisuja, tarjottimia, lyhtyjä & kynttilänjalkoja, kulhoja, riippulamppuja, lattialamppuja, pöytälamppuja, seinälamppuja…

…jakkaroita, tuoleja, lepotuoleja, moduulisohvia, sohvia, nojatuoleja, penkkejä, sohvapöytiä ja sivupöytiä, ruokailupöytiä, pihamaan kalusteita, kabinetteja, sekä huonekalujen hoitotuotteita.

Helpoin tapa tutustua tuotevalikoimaan ja tuotteiden hintoihin on NORR11 nettikauppa, osoitteessa www.norr11.com.

Tallinnan myymälässä on kaupan lisäksi valikoima luonnonmukaisia Yankee Candle kynttilöitä (www.YankeeCandle.com) sekä tyylikkäitä kahvipöytäkirjoja Taschenilta (www.Taschen.com).

Kokonaisuutena Rotermannin NORR11 showroom on yhdistelmä designia, taidetta, ja inspiroivaa ilmapiiriä.

Showroomin ohella hyvä tapa tutustua myymälän tuotteisiin on viereinen “Sushi ja Sake” ravintola, joka on sisustettu NORR11 huonekalujen avulla.

NORR11 showroom sisustus-ja huonekaluliike Rotermann TallinnaTyyliltään NORR11 pyrkii innovoimaan ja uudelleenajattelemaan design klassikkoja, parantaakseen olemassaolevia malleja ja luodakseen aidosti ikonisia, ajan yli kestäviä tuotteita, niin fyysisesti kuin esteettisestikin.

Huonekalut heijastavat yhtiön historiaa osana 1900-luvun puolenvälin Danish Modern suuntausta: puhtaita, selkeitä linjoja, luonnonmukaisuutta, ja erinomaista, ajatonta ammattitaitoa.

Erinomaisen muotoilun tavoittelun rinnalla NORR11 intohimona on halu tuoda laadukkaat designer-huonekalut kaikkien saataville.

Yhtiö uskoo esteettisten, funktionaalisten, ja mukavien huonekalujen kuuluvan jokaiseen kotiin, ei pelkästään aikakauslehtien tai julkaisujen sivuille.

Vaikka brändin tyylin juuret ovat Skandinaviassa, firman suunnittelijat ottavat vaikutteita kulttuureista ympäri maailmaa: kiinalaisesta Ming-dynastiasta, Etelä-Aasian arkityylistä, 1800-luvun American Shaker tyylista, ja Bauhausista, muutamana esimerkkinä.

NORR11 designereiden inspiraation lähteenä toimivat myös materiaalit itsessään, joka näkyy mm. puutuotteiden luonnonmukaisuutena ja laadukkaana puusepäntyönä.

NORR11 Rotermann (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Rotermanni 5 / Rotermanni 10
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 11-19
www.norr11.com

NORR11 huonekalu- ja sisustusliike löytyy Rotermannin kauppakorttelista, läheltä Tallinnan matkustajasatamaa ja kaupungin ydinkeskustaa.

Muita sisustustavaroita myyviä putiikkeja saman korttelin alueella ovat etenkin HOME Disaini Pood sekä Assortii.