NOTO laattakauppa Viro – Tallinna, Tartto & Võru

NOTO laattakauppa Viro toimii maan puitteissa kolmella paikkakunnalla, pääkaupunki Tallinnassa, Tartossa, sekä Võrussa.

Laattamyymälöiden taustalta löytyvä, maaliskuussa 2010 perustettu Noto OÜ on erikoistunut seinä-ja lattiamateriaalien myyntiin ja markkinointiin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Liikkeiden tuotevalikoima sisältää varsinkin maailmankuuluisien italialaisten keraamisten tiilitehtaiden kauniita, korkealaatuisia, ja tyylikkäitä keraamisia tiiliä & laattoja.

NOTO laattakauppa Viro - NOTO Pro.

Tallinna – Pärnu mnt. 238 (NOTO Pro).

Tähän tuotevalikoimaan kuuluvat mukaan hienostuneet tuotemerkit kuten Edilcoughi ja LaFabbrica, yksityisasiakkaiden suosimat sekä teknisesti edistyneet ACIF ja Brennero, kuin myös disain-painotteinen Powergres.

Toisaalta tuotevalikoimista löytyy edullisia puolalaisia Opoczno sekä halpoja espanjalaisia Benadresa tuotteita. Voit ostaa lisäksi liettualaisia, luonnonkivestä tehtyjä Arsenalas-tiiliä.

Laattakauppa Viro - NOTO.

Kokonaisuudessaan suurimmat valikoimat löytyvät laattabrändejä Brennero, Emilceramica, Ergon, Ornamenta, Gardenia Orchidea, Gigacer, Mainzu, Natucer, Provenza, Rex, Versace, Vetro Vivo, Mipa, Viva Ceramica, Keraben, Cerim, sekä Onix.

Yhtiön tavoitteena on auttaa asiakkaitaan luomaan ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia sisätiloja käyttäen korkealaatuisia keraamisia tiiliä täydellisiin ratkaisuihin.

Voit ostaa liikkeissä asioidessasi kylpyhuoneeseen myös kylpyhuonekalusteita, kylpyammeita & jacuzzi-poreammeita, hanoja, peilejä, valaistuksen ratkaisuja, suihkuja, sekä spa-kokonaisuuksia.

NOTO laattakauppa Viro.

Tallinnan myymälöiden puitteissa yhtiö voi olla apuna projektissasi myös ammattimaisella sisustusdisain neuvonnalla, tuotekoulutuksella, sekä informaatiolla asennusten ja huoltojen suhteen.

NOTO laattakauppa Viro – Tallinna, Tartto & Võru

Jõhvi
Rakvere 25
41533 Jõhvi
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18
noto.ee

Tallinna
Veerenni 24 (Baltika-korttelissa)
10135 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 11-15

Tallinna (NOTO Pro)
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 11-15
notopro.ee

Tartto
Tehase 16 (Sisustus E kaubamaja)
50107 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18

Voit saada lisätietoja NOTO laattakauppa Viro myymälöiden tuotteista ja palveluista yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/Noto.Viimistlussalong/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeiden ajankohtaisiin tarjoustuotteisiin, uutuustuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, ja paljon muuta.