Tallinnan Nuputaja lelukauppa (SULJETTU)

Koulutuksellisia tuotteita myyvä lelukauppa Nuputaja on Tallinnassa Mustikas kauppakeskuksen yhteydessä, A.H. Tammsaare kadun varrella kaupunkia. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Nuputajan valikoimista löytyy asiakkaille – vanhemmille, opettajille, ja erityisopetuksen opettajille – oppimistyökaluja, leluja, ja pelejä, joista kukin tekee oppimisprosessista helpompaa, mielenkiintoisempaa, ja kaikille iloa antavampaa.

Nuputaja lelukauppa Mustika Keskus TallinnaMyynnissä olevat tuotteet on jaettu kouluaineiden mukaisiin kategorioihin – luonnontieteet, matematiikka, kielet, luovuus ja käsityöt, musiikki, ja liikunta – kuin myös peleihin ja leluihin, huonekaluihin sekä leikkikenttiin.

Tärkeä osa valikoimaa ovat tuotteet puheterapeuteille ja erikoisopetuksen opettajille: erilaisia kartoitussettejä tasapainoa, aisteja, sekä hengitysmekanismeja kehittäviin keinoihin.

Nuputajalla on myös oma alkuperäinen pelisarjansa “Tunnid rebasepoiss Bonniga” (suomeksi “Kettupoika Bonnigan tunnit”), joka on suunniteltu, luotu, ja julkaistu yhteistyössä Baltian maiden alueen opettajien kanssa.

Myymälä tuo maahan tuotteita useilta tunnetuilta valmistajilta.

Näihin opetusvälineitä ja pelejä tuottaviin valmistajiin kuuluvat Gonge, Winther (Tanska), Morphun, Scola (Iso-Britannia), Italveneta Didattica, Ludus (Italia), Nathan (Ranska), HenBea (Espanja), Edu – Science (Hong Kong), Blue Ribbon (Thaimaa), Lellin (Kiina), sekä Artec (Japani).

Nuputaja Mustika Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
A.H.Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.nuputaja.ee

Mustikas ostoskeskuksen puitteissa operoiva Nuputaja myymälä on sijoitettu rakennuksen I-kerrokseen.

Mustika Keskus sisältää kaiken kaikkiaan noin 60 myymälää ja palvelua, noin 27 000 m2 kokoisella pinta-alalla.