Tallinnan Nurme Seep kosmetiikkakaupat

Kosmetiikkakauppa Nurme Seep myy tuotteitaan Tallinnassa kahdelta toimipaikalta: Sikupilli ostoskeskus ja Telliskivi Loomelinnak.

Vuonna 2009 perustettu Nurme Seep on virolainen luonnonmukaista kosmetiikkaa, etenkin käsintehtyjä saippuoita, valmistava yhtiö.

Nurme Seep saippuakauppa Sikupilli Keskus TallinnaVoit ostaa myymälöistä laajasta valikoimasta tuotteita ihonhoitoon, kylpylärituaaleihin, sekä saunavierailuihin.

Käsintehtyjen saippuoiden ohella parhaiten myyviin tuotteisiin lukeutuvat vartalokuorinnat, kylpyhuoneen kosmetiikka, vartalovoit ja -öljyt, kuin myös eteeriset öljyt ja soijavahakynttilät aromaterapiaa varten.

Muita kaupan olevia tuotekategorioita ovat kosmetiikka kasvojenhoitoon, tuotteet huultenhoitoon, aurinkosuojavoiteet, lahjasetit, sekä oheistuotteet (kuten saippupidikkeet ja -laatikot).

Kaikki Nurme Seep kosmetiikka on 100% luonnonmukaista.

Tuotteet hajustetaan vain käyttäen eteerisiä öljyjä, ja valikoimaan kuuluu mukaan myös paljon tuoksutonta kosmetiikkaa. Nurmen tuotteet eivät myöskään sisällä synteettisiä värjäysaineita.

Nurme Seepin toiminta perustuu sille filosofialle, että iho, ihmisen suurimpana elimenä, tulisi saada vain ravinteita, jotka ovat 100%:sti luonnonmukaisesti valmistettuja.

Yhtiöllä on olemassa Facebook-sivut, osoitteessa www.facebook.com/NurmeSeep, jonka avulla voit pysyä ajan tasalla etenkin uusista myymälöihin tulevista tuotteista.

Tallinnan Nurme Seep myymälät

Nurme Seep Telliskivi “MINU VÄIKE MAAILM”
Telliskivi 60A
10412 Tallinna
Aukioloajat: ti-pe klo 11-19, la klo 10-17
www.nurmeseep.ee

Nurme Seep Sikupilli
87 Tartu maantee
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nurmeseep.ee

Sikupilli ostoskeskuksen Nurme Seep toimipaikka sijaitsee EheteParadiis asustekaupan ja Sokisahtel sukkakaupan välisessä liiketilassa.

Telliskiven Nurme Seep myymälä sijaitsee puolestaan osana Telliskivi Loomelinnak (“Telliskiven luova kaupunki”) toimintaa, Tallinnan suurimman luovan keskuksen kauppoja.