Okaidi lastenvaatekaupat Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Okaidi lastenvaatekaupat Tallinna vaihtoehdosta, joista toinen on lentokenttää lähellä sijaitsevassa Ülemiste kauppakeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4).

Ranskalaista alkuperää oleva Okaidi on lastenvaatteita sekä lasten kenkiä myyvä ketju, jonka tuotemerkit kattavat käytännölliset ja trendikkäät lasten muodin tuotteet aina 14 ikävuoteen saakka.

Brändi tunnetaan ainutlaatuisista tuotteistaan ja hintaluokaltaan edullisista, kattavista kokoelmistaan.

Okaidi lastenvaatekaupat Tallinna - Rocca al Mare.

Rocca al Mare.

Vaatteet ja jalkineet on suunniteltu edistämään lasten spontaanisuutta, innokkuutta, sekä elämäniloa, perusideana jokaisen maailman lapsen ideoiden ja identiteetin kunnioittaminen. Lisäksi yksi keskeinen panostuksen painopiste on tuotteiden turvallisuus.

Liikkeissä kaupan olevat yhtiön tuotemerkit ovat Obaibi ja Okaidi.

Näistä Obaibi tuotemerkin alla myydään vauvojen vaatteita aina 3 ikävuoteen saakka, kun taas Okaidin kokoelmat sisältävät tuotteita 3-14 vuoden ikäisille lapsille.

Okaidi lastenvaatekauppa Tallinna.

Kussakin ketjun myymälässä panostetaan hyvään asiakaspalveluun, niin että sekä isot että perheen pienimmät asiakkaat tulevat hyvin palvelluiksi.

Yhtiö, joka perustettiin vuonna 2000, on toiminut kansainvälisesti Ranskan ulkopuolella vuodesta 2001 saakka. Ketju kuuluu ranskalaiseen Ïdgroup-konserniin, jonka tuotemerkkien portfoliosta löytyvät myös Jacadi, Véronique Delachaux, Oxybul, Vibel, sekä Éveil et jeux.

Tallinnan alueella olevat myymälät sijaitsevat suomalaisomisteisessa Rocca al Mare kauppakeskuksessa sekä norjalaisomisteisessa, lentokenttää lähellä sijaitsevassa Ülemiste kauppakeskuksessa.

Okaidi lastenvaatekaupat Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt 102, 2. kerros, Rocca al Mare Keskus
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
okaidi.ee

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Okaidi lastenvaatekaupat Tallinna myymälöistä seuraamalla niiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OkaidiEstonia/.

Tuotemerkin taustat

Brändi, virallisesti Okaïdi, suunnittelee kokoelmansa moderneja lastenvaatteita helpoksi yhdistellä, tuoden ideoita asusteiksi jokaiseen elämänvaiheeseen ja tarjoten kanavan heijastaa kunkin vauvan ja lapsen persoonallisuutta.

Vaatteita myydään yli 40 miljoonaa kappaletta vuosittain ja kokoelmat uudistetaan neljän viikon välein.

Yhtiö tekee yhteistyötä kokoelmiensa suhteen vain disainereiden kanssa, jotka jakavat tuotemerkin arvomaailman optimistisuuden ja lasten kunnioituksen suhteen.

Tuloksena on kokoelmia uniikkeja, muodikkaita, sekä rajallisen tuotantomäärän vaatteita, jotka herättävät lasten luovuuden.

Vaatteissa otetaan inspiraatiota kulttuurillisesta monimuotoisuudesta, käyttäen kansainvälisiä symboleja ja arvoja lasten yhdistämiseksi.

Kokonaisuutena kyseessä on ainutlaatuinen brändi, jolta löytyy etenkin arkivaatetusta ja farkkuja lapsille, laajassa valikoimassa värejä ja disaineja, parhaisiin hintoihin.

Löydät myymälöistä etenkin lasten vaatekaapin kansainvälisiä perusvaatteita, kaikissa muodoissa ja kokoluokissa.

Vaatteet on kehitetty käytännöllisiksi, ergonomisiksi tuotteiksi, jotka auttavat kaikkia lapsia tulemaan itsevarmemmiksi ja itsenäisemmiksi.