PARADIZO Homeline huonekaluliike Tallinna

PARADIZO Homeline huonekaluliike Tallinna toimii kaupungin puitteissa suositun Järve kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Pärnu mnt 238.

Eurooppalaisia huonekaluja myyvä yhtiö tarjoaa asiakaskunnalleen täyden valikoiman kalustetuotteita erilaisiin koteihin – niin kaupunkiasuntoon, maalaistaloon, ravintolaan, tai vaikkapa kotitoimistoon.

Tuotevalikoimaan sisältyy huonekaluratkaisuja tyyliltään aina klassisista tuotteista moderneihin huonekaluihin saakka.

Paradizo Homeline huonekaluliike Tallinna.

Valikoimien painotuksena ovat keittiön kalusteet ja pehmustetut huonekalut (sohvat, kulmasohvat), mutta valita ostoksesi myös makuuhuoneen, olohuoneen, sekä toimiston huonekaluista, kuin myös valaisimista, pöydistä ja tuoleista.

Myymälästä löytyy asiantuntevia asiakaspalvelijoita, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan tuotteista taloosi tai asuntoosi sopivia tyylejä.

Makuuhuoneen huonekalut Tallinna - Paradizo Homeline.

Koska yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä etenkin virolaisten ja liettualaisten huonekaluja valmistavien tehtaiden kanssa, voit hankkia myymälästä myös yksilöllisiä disaineja ja haluamiasi kokoja.

Liike yhdistää hyvään valikoimaansa ja räätälöityihin ratkaisuihinsi lisäksi korkean laadun sekä kohtuulliset hinnat.

Olohuoneen kalusteet Tallinna - PARADIZO Homeline.

Yhtiön Viroon ja Tallinnan myymälään maahantuomat huonekalut ja valaisimet tulevat etenkin Italiasta ja Espanjasta, valmistajilta kuten Mariner, SBA, Optimata, Stella de Mobile, Home Srl, Magniflex, Domus Mobili, Spar Mobili, Modum, Deltasalotti, Altacom, Stosa, Camelgroup, Casa, ja Gimas Group Imbottiti.

PARADIZO Homeline huonekaluliike Tallinna – Järve Keskus
Pärnu mnt 238, 0. kerros, Järve Keskus
11624 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19
paradizo.ee

Voit saada lisätietoja PARADIZO Homeline huonekaluliike Tallinna myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/PARADIZO.homeline/.

Myymälä ylläpitää myös virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/paradizo_homeline/.