Tallinnan Pärl koru-ja käsityömyymälät

Pärl koru-ja käsityömyymälöitä on Tallinnan kaupungin alueella kaksi kappaletta, joista toinen on Arsenal kauppakeskuksen (Erika 14) tiloissa ja toinen Solaris ostoskeskuksessa (Estonia puiestee 9).

Haapsalu Disainin ja Vikkel OÜ:n operoima Pärl kauppaa toimipaikoissaan yhtiön omia käsintehtyjä koruja, virolaisia käsityötuotteita, sekä tee-se-itse korunvalmistuksen tuotteita ja käsityötarvikkeita.

Pärl koru-ja käsityökauppa Arsenal Keskus Tallinna.

Lisäksi valikoimissa on virolaista kosmetiikkaa, haapsalulaisten naisten tekemiä käsityötuotteita, sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Pääpaino tuotevalikoimissa on kuitenkin koruilla ja korutarvikkeilla, joiden oheispalveluna Pärl lisäksi korjaa asiakkaiden omia koruja.

Korujen suhteen tuotevalikoimat ovat kohdistettu sille asiakaskunnalle, joka hakee Tallinnan matkaltaan uniikkikoruja joko itselleen tai viemisenä lahjatavarana.

Koruvalikoimissa on kattavasti muun muassa helmillä, Swarowski kristalleilla, ja puolijalokivillä koristeltuja erilaisia vaihtoehtoja.

Mikäli valmistat koruja kotonasi, Pärl tarjoaa korujen tekoon kaikkia tarvittavia tarvikkeita ja työvälineitä, kattaen sekä aloittelijoiden että alan osaajien tarpeet.

Käsityökauppana Pärlistä löytyvät myös erilaisista materiaaleista olevat langat, mukana silkkilangat, puuvillalangat, villalangat, kasmir-langat, meriinolampaanvillalangat, sekä eksoottisemmat vaihtoehdot.

Oheistuotteiden suhteen voit ostaa kaupoista lisäksi neulojille ja kutojille tarkoitettuja muitakin tuotteita ja oheistarvikkeita.

Mikäli olet Tallinnassa pidempäänkin, tai asut pysyvästi alueella, Pärl järjestää aika ajoin käsityötaitoihin liittyviä kursseja ja koulutuksia, joista voit tiedustella myymälöiden asiakaspalvelijoilta.

Pärl koru-ja käsityökaupat Tallinnassa

Pärl Arsenal Keskus
Erika 14
10416 Tallinna
www.facebook.com/parlikraam

Pärl Solaris Keskus
Estonia puiestee 9
10143 Tallinna
www.facebook.com/parlikraam

Pärlin virallinen Facebook sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/parlikraam.

Facebook sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla Pärlin uusimmista tuotteista, aukioloajoista, promootioista ja alennusmyynneistä, ja paljosta muusta myymälöihin liittyvistä tiedoista.