Pedro del Hierro vaateliike Tallinna – Rocca al Mare

Pedro del Hierro vaateliike Tallinna operoi paikkakunnan puitteissa läntisessä osassa Viron pääkaupunkia, Rocca al Mare kauppakeskuksen tiloissa (Paldiski mnt 102).

Espanjalainen muotimerkki tunnetaan persoonallisista muotityyleistään, jotka on luotu kosmopoliittisen, ajankohtaisen, urbaanin, ja itsevarman miehen ja naisen inspiroimana.

Tuotemerkin muotisuunnittelu kehittyy jatkuvasti, yhdistäen harmonisesti muodin olennaiset osat sekä ennakoivat trendit pret-a-porter, haute couture, ja urbaaniin tyyliin.

Pedro del Hierro vaateliike Tallinna.

Tyypillinen brändin vaate on luotu klassisten tyylien ja laadun pohjalle, minimalistisella otteella, jossa on mukana espanjalaisen tunnemaailman heijastamia kohokohtia.

Pedro del Hierro on hyvä valinta ihmiselle, joka viettää kiireistä elämäntyyliä, kiirehtien tapahtumasta ja kokouksesta toiseen. Ajattomat ja luonnolliset vaatekappaleet mahdollistavat edustavalta näyttämisen kaikissa tilanteissa.

Kokoelmiin kuuluu naisten muodin suhteen mm. pitkiä ja lyhyitä takkeja, nahkavaatteita, mekkoja, hameita, neulevaatteita, puseroita, t-paitoja, housuja, farkkuja, laukkuja, jalkineita, koruja, huiveja, vöitä, sukkahousuja, sekä aurinkolaseja.

Miesten muodin kokoelmista löytyvät puolestaan esimerkiksi takit, bleiserit, neulevaatteet, paidat, poolopaidat, housut, farkut, kengät, solmiot, vyöt, laukut, aurinkolasit, sukat, sekä alusvaatteet.

Muotitalo, joka on perustettu vuonna 1976, on kuulunut vuodesta 1992 espanjalaiseen Tendam-konserniin, joka omistaa myös tuotemerkit Cortefiel, Springfield, women’secret, Fifty Factory, sekä Antonio Miró Studio.

Alunperin lähes yksinomaan Espanjassa myynnissä ollut Pedro del Hierro brändi on laajentunut voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla vuodesta 2007 saakka, ja nykyään myymälöitä on 21 eri maassa, Virossa vuodesta 2013 alkaen.

Tallinnan liikkeen tuotevalikoima, joka kattaa myös Cortefiel-brändin vaatteet on valikoitu edustamaan erityisesti tyylikästä kaupunkilaiskulttuuria ja vapaa-ajan muotia.

Pedro del Hierro - Cortefiel Tallinna.

Cortefiel perustettiin vuonna 1945, ja se on yksi markkinajohtajista Espanjan muotimarkkinoilla. Sen brändi-identiteetti perustuu arvoihin, kuten luonnollinen eleganssi, perinne ja monipuolisuus. Cortefielin ajattomat kokoelmat tarjoavat täydellisen vaihtoehdon kaikkiin tilaisuuksiin, hienostuneista tapahtumista rentoihin retkiin. Brändin asustesarja täydentää vaatteitaan ajattomilla ja laadukkailla osilla.

Pedro del Hierro on tätä vastoin suomalaistenkin arvostama espanjalainen muotibrändi, jonka samanniminen suunnittelija loi vuonna 1974. Brändi on suosittu valinta kosmopoliittisille miehille ja naisille, jotka arvostavat laatua, täydellisyyttä ja kohtalaista luksusta.

Tyylin, eleganssin ja laadun arvoilleen uskollisena Pedro del Hierro yhdistää huolellisesti värien ja herkät kankaat eksklusiivisiin ja ainutlaatuisiin designeihin. Brändi tarjoaa asiakkailleen kohtuuhintaista luksusta monipuolisilla ja toimivilla siluetteilla ja tyyleillä, jotka voidaan pukea ylös tai alas.

Pedro del Hierro Rocca al Mare Tallinna.

Yhteenvetona Tallinnan myymälän edustamat Cortefiel ja Pedro del Hierro ovat kaksi espanjalaista muotibrändiä, jotka tarjoavat erilaisia ​​malleja luksusta. Cortefiel keskittyy luonnolliseen eleganssiin, perinteisiin ja monipuolisuuteen, kun taas Pedro del Hierro tunnetaan eksklusiivisista ja ainutlaatuisista malleistaan.

Pedro del Hierro vaateliike Tallinna
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
pedrodelhierro.com

Voit saada lisätietoja Pedro del Hierro vaateliike Tallinna myymälästä seuraamalla brändin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Pedrodelhierro/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen mm. tuotemerkin uutuuskokoelmiin, ajankohtaisiin mainoskampanjoihin, tapahtumiin Virossa ja muualla maailmassa, sekä paljon muuta.