Tallinnan Pepe Jeans London vaatekauppa (SULJETTU)

Vaatemerkki Pepe Jeans London on edustettuna Tallinnassa yhdellä myymälällä, joka löytyy Viru Keskus ostoskeskuksesta. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Brittiläistä muotia edustava Pepe Jeans luotiin vuonna 1973, ja nykyisin brändi on yksi maailman suosituimmista vapaa-ajan ja denim-pukeutumisen merkeistä.

Pepe Jeans London vaatteetKetjun Tallinnan myymälässä on kaupan vaatekokoelmia sekä miehille että naisille, kuin myös asusteita ja jalkineita.

Voit ostaa myös vuodesta 2007 valmistetun Andy Warhol by Pepe Jeans kokoelman valmisteita.

Kauppapaikalla on myynnissä naisten tuotteita kategorioissa farkut, pitkät ja lyhyet päällystakit, neulepuserot & collegepaidat, mekot, paidat, topit, hameet & shortsit, housut & haalarit, jalkineet, asusteet, ja uimapuvut.

Miesten kokoelma sisältää farkkuja, pitkiä & lyhyitä päällystakkeja, neulepaitoja & collegepaitoja, t-paitoja & poolopaitoja, housuja & shortseja, kenkiä, asusteita, sekä uimapukuja.

Juniorikokojen mallistosta löytyvät tytöille puolestaan farkut, neulepaidat & collegepaidat, mekot, paidat, t-paidat, hameet & shortsit, jalkineet, uimapuvut, asusteet, ja housut.

Poikien juniorimallistoon kuuluvat farkut, pitkät & lyhyet päällystakit, neulepaidat & collegepaidat, puserot, t-paidat & poolopaidat, housut & shortsit, kengät, asusteet, ja uimapuvut.

Pepe Jeans London perustettiin Portobello Road kadun varrella Lontoota vuonna 1973, ja nykyisin firman pääkonttori sijaitsee Espanjan Sant Feliu de Llobregatissa.

Merkin perusti lontoolainen muotisuunnittelija Nitin Shah veljineen (Arun ja Milan Shah), tarkoituksena luoda urbaaneja farkkuja nuorille ihmisille, jotka inspiroivat heitä käyttämällä vaatteita heijastamaan tunteitaan ja huolenaiheitaan.

Yhden Portobello Road Market viikonloppuisin auki olleen myyntikojun puitteista Pepe Jeans London merkistä on kasvanut merkittävä muotitalo, jonka tuotteita myydään yli 30:ssä maassa globaalisti.

Pepe Jeans London myymälöitä on kaiken kaikkiaan yli 300 kappaletta maailmanlaajuisesti, merkin ollessa suosittu etenkin Englannissa, Ranskassa, Saksassa, ja Italiassa.

Tuotemerkki on yksi johtavista nykynimistä etenkin kalliimman hintaluokan farkkumuodissa ja vapaa-ajan vaatteissa.

Yhtiön enemmistöomistajana on ollut vuodesta 2005 espanjalainen Torreal S.A., jonka omistuksen myötä firman toimintaa johdetaan tätä nykyä Espanjasta käsin.

Pepe Jeans Viru Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.pepejeans.com

Viru Keskus kauppakeskuksen Pepe Jeans London kauppa on sijoitettu rakennuksen 2. kerrokseen.

Täsmällisemmin määriteltynä paikka löytyy Mango ja Marc O’Polo vaatekauppojen välisestä liiketilasta.