Tallinnan Pesupesa alusvaatekauppa (SULJETTU)

Alusvaatekauppaketju Pesupesalla on Tallinnassa yksi myymälä, Mustikas ostoskeskuksen tiloissa (A.H.Tammsaare tee 116). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Pesupesa liike tarjoaa etenkin laajan valikoiman kauniita ja käyttömukavia Triumph, Rosme, ja BonBon tuotemerkkien alusvaatteita.

Pesupesa alusvaatekauppa Mustika Keskus TallinnaNäitä tuotteita on myynnissä lähes kaikissa hinta- ja kokoluokissa (ympärysmitat 70-120).

Tilavat sovituskopit ja avuliaat asiakaspalvelijat tekevät lisäksi tuotteiden valintaprosessista mukavaa.

Mikäli et tiedä omaa kokoasi, Pesupesan ammattimaiset myyjät voivat tehdä tämän mittauksen puolestasi, jotta saat juuri oikeaan kokoosi soveltuvia tuotteita.

Vaikka tuotevalikomian pääpaino on naisten alusvaatteissa, myymälöissä on kaupan myös rantavaatteita ja uimapukuja, kylpytakkeja, yöpaitoja, sukkia ja sukkahousuja, miesten ja lasten alusvaatteita, sekä luonnonmukaista “Jovely” kosmetiikkaa.

Edustettujen tuotemerkkien puolesta Rosme on Latvian suurin alusvaatteiden valmistaja, joka tuottaa kauniita & laadukkaita alusvaatteita edullisiin hintoihin, myös suurissa kokoluokissa.

Virolainen BonBon valmistaa alusvaatteita puolestaan niille asiakkaille, joiden sielu on vapaa ja joiden sydän on nuori.

Triumph edustaa omalta osaltaan maailmantunnettua laatua – jonka asiakaskunta usein pitäytyy pääasiassa tämän tuotemerkin alusvaatteissa kerran tuotteita kokeiltuaan.

Muihin myymälöistä ostettavissa oleviin tuotemerkkeihin sisältyvät Marc & Andre (uimapuvut), DIM (miesten alusvaatteet), Wonderbra, Jolidon, Levante (sukkahousut ja sukat), Nuit Secret, ControlBody (italialaiset korjaavat alusvaatteet), Babell (yöpaidat ja topit), Shock Absorber (urheilu-alusvaatteet) ja Jadea.

Pesupesan tuotevalikoimat uudistuvat viikoittain uusilla tuotteilla, joten et pety käyntiisi vaikka edellisestä kerrasta olisi kulunut vain vähän aikaa.

Tallinnan Pesupesa myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Pesupesa Mustika Keskus
A.H. Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.facebook.com/pesupesa

Pesupesa myymälät muualla Virossa

Pesupesa Viljandi UKU Keskus
Tallinna tn. 41
71013 Viljandi
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 9-17, su klo 9-15
www.facebook.com/pesupesa

Pesupesa Kohtla-Järve Vironia Keskus
Järveküla tee 50
30322 Kohtla-Järve
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.facebook.com/pesupesa

Mikäli asioit usein Pesupesan liikkeissä, sinun kannattaa harkita kanta-asiakkuuden hankkimista, jolla saa erilaisia etuja myymälöissä asioimiseen.