Photopoint valokuvausliike & kamerakauppa Tallinna & Tartto

Voit valita viidestä Photopoint valokuvausliike & kamerakauppa Tallinna & Tartto toimipaikasta Viron alueella, mukaanlukien yksi myymälä pääkaupungin Rocca al Mare kauppakeskuksessa (Paldiski mnt 102).

Ketjun toiminnan pääpaino on laadukkaissa valokuvauspalveluissa sekä laajassa myyntivalikoimassa valokuvaukseen tarkoitettua ja muuta teknologiaa.

Toiminnan kulmakivenä ja menestyksen taustalta löytyvänä tekijänä on lisäksi miellyttävä & ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Photopoint valokuvausliike & kamerakauppa Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinna – Rocca al Mare.

Parhaan valokuvaukseen liittyvän teknologian ohella voit shoppailla myös muun muassa tabletti-tietokoneita, läppäreitä, videokameroita, kiikareita, MP3-soittimia, ja monia muita digitaalisten tuotteiden kategorioita.

Photopoint Tallinna - Kristiine Keskus.

Tallinna – Kristiine Keskus.

Suosittuihin tuotemerkkeihin liikkeissä kuuluvat esimerkiksi Nikon, Fujifilm, Samyang, Sony, GoPro, DJI, Hoya, Tamron, Sigma, Panasonic, Pentax, Boya, Rode, Huawei, JBL, sekä Garmin.

Photopoint Tartto - Lõunakeskus.

Tartto – Lõunakeskus.

Valokuvauksen oheistuotteisiin ja palveluihin lukeutuvat valokuva-albumit, kalenterit ja kortit, palapelit ja mukit, valokuvien tilaus netin kautta, valokuvien printtaus, sekä valokuvauslaitteiden vuokraus.

Tallinnassa ketjun liikkeet on sijoitettu suosittujen kauppakeskusten puitteisiin: Kristiine Keskus, Rocca al Mare, ja Ülemiste Keskus.

Photopoint valokuvausliike & kamerakauppa Tallinna & Tartto

Tallinna – Kristiine Keskus
Endla 45, 1. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
photopoint.ee

Tallinna – Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Kvartal
Riia 2, 0. kerros, Kvartal
51013 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Voit saada lisätietoja Photopoint valokuvausliike & kamerakauppa Tallinna & Tartto ketjusta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/photopoint.ee/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/photopoint/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuustuotteisiin, tarjouksiin, tapahtumiin liikkeissä, sekä paljon muuta.