Tallinnan The Pier sisustuskauppa (SULJETTU)

The Pier sisustuskaupan myymälä sijaitsee Tallinnan Ülemiste kauppakeskuksen 1. kerroksessa (Suur-Sõjamäe 4). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Sisustussalonki The Pier on tarkoitettu asiakkaille jotka ovat kiinnostuneet tarinoista matkailun takana, erilaisista kulttuureista, sekä perinteistä.

The Pier sisustusliike Ülemiste Keskus TallinnaMyymälän valikoimissa on kauniita ja mielenkiintoisia sisustuselementtejä niin läheltä kuin kaukaakin, heijastaen kunkin kauden sisustustrendejä.

Tuotevalikoimiin kuuluvat kodintekstiilit ja kodin somisteet, laaja valikoima kynttilöitä, ruokailuvälineitä, sekä hyvännäköisiä & uniikkeja huonekaluja.

Suosittuihin kategorioihin lukeutuvat myös huonetuoksut, astiastot, kodin tarvikkeet ja koriste-esineet, kausiluontaiset huonekalut, tekokukat, ja joulukoristeet.

Mikäli sinulla on tietynlainen sisustustavara mielessäsi, myymälästä löytyy ystävällinen ja asiantunteva henkilöstö, joka voi auttaa sinut oikeille jäljille.

The Pier ketjun perusti amerikkalainen sisustustavarakonserni Pier 1 Imports, mutta se on ollut maaliskuusta 2006 saakka eurooppalaisessa omistuksessa.

Baltian maiden ensimmäinen The Pier myymälä avattiin Latvian Riian kaupungissa vuonna 2007, ja Tallinnan Ülemisten kauppapaikka aloitti toimintansa lokakuussa 2014.

Nykyään ketjulla on toimipaikkoja Latvian ja Viron ohella myös Islannissa sekä Färsaarilla.

The Pier nimi, suomeksi “laituri”, on viittaus ketjun toiminta-ideaan matkailuteemaisesta, uteliaasta, ja seikkailullisesta asenteesta sisustamiseen.

Toiminnan alussa tavarat olivatkin esitettyinä puisissa tavaralaatikoissa ja olkien ympäröiminä, luoden tuntuman juuri laivasta poislastatusta erästä tuotteita.

Nykyisin modernia sisustusshoppailua edustavat myymälät on jaettu kolmeen pääsektioon, huonekaluihin, sisustustavaroihin, keittiötavaroihin, ja kodin tekstiileihin.

Huonekalut: olohuone, makuuhuone, sekä keittiö-ja ruokahuone. Lisäksi myynnissä on valikoima puutarhakalusteita.
Sisustustavarat: erilaisia koristeita, seinäsisustustavaraa, lamppuja ja kelloja, valokuvakehyksiä, kynttilöitä, kynttilänjalkoja, lyhtyjä, peilejä, maljakoita, laatikoita, koreja ja arkkuja, huonetuoksuja, ja laadukkaita tekokukkia.
Kodin tekstiilit: laaja valikoima koristetyynyjä, mattoja, päiväpeitteitä, verhoja, tuolin istuimia, pöytäliinoja, ja lasinalusia.
Keittiötavarat: astiat ja ruokailuvälineet, tarjottimet, lasit, sekä ruoanlaittovälineet.

Kausiluontoisiin tavaroihin myymälässä kuuluvat kesäkauden tuotteet sekä joululahjatavarat miehille ja naisille.

Uusimmista kauppaan tulleista tuote-eristä kerrotaan useimmiten ketjun Viron Facebook-sivuilla, osoitteessa www.facebook.com/www.pier.ee.

The Pier Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.facebook.com/www.pier.ee

Ülemiste ostoskeskuksen The Pier sisustusliike on sijoitettu rakennuksen 1. kerroksen puitteisiin.

Löydät myymälän tarkkaan määriteltynä Dreamland Home kaupan ja McDonald’s ravintolan välisestä liiketilasta.

Ülemiste kauppakeskus on Tallinnan suurin lajissaan, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella pinta-alalla.