Tallinnan Pilgrim korukauppa

Pilgrim korukauppa löytyy Tallinnan Šveitsi Maja liikekeskuksesta, osoitteessa Roosikrantsi 11.

Myymälä, joka on ollut avoinna vuodesta 2003, on tanskalaisen muotikorumerkki Pilgrimin vähittäismyynnin ja tukkukaupan edustaja alueella.

Pilgrim korukauppa Šveitsi Maja TallinnaPilgrim on kansainvälisesti tunnettu korubrändi, jonka tuotteita kaupataan yli 4000 myyntipisteessä yli 50 eri maan alueella.

Yhtiön korujenvalmistamisen kulmakivenä on olla ajankohtaisten trendien mukaisia, joiden perusteella Pilgrim tuottaa kaikkiaan 6 kokoelmaa vuosittain käsintehtyjä koruja ja aurinkolaseja.

Kaupassa on tarjolla pukukorujen ja asusteiden ohella myös Pilgrim kelloja teräs-, nahka-, ja silikonirannekkeilla.

Kellojen koneistot tuotetaan Japanissa & Sveitsissä ja niitä kaunistavat usein Swarovski kristallit.

Pilgrim perustettiin vuonna 1983 kahden tanskalaisen toimesta – Annemette Markvad ja Thomas Adamsen – jotka muunsivat uniikin empatiansa ja innovatiivisen energiansa koruihinsa, joita myytiin alkuun lähinnä festivaalien yhteydessä.

Heidän rakkautensa musiikkia ja ihmisiä kohtaan näkyi tuotteiden muotoiluissa, heijastaen syvään juurtuneita arvoja spontaaniudesta, intiimiydestä, sekä aitoudesta.

Pilgrim korut heijastivat, ja tekevät niin edelleen, aidosti ajankohtaista hetkeä.

Kuten yhtiön nimikin kertoo, Pilgrim (suomeksi “pyhiinvaeltaja”) korujen filosofiana on nähdä maailmaa ja etsiä uusia asioita, uusia reissuja. Reissuja, joissa tärkeä ei ole ainoastaan määränpää, vaan myös se, miten matka taittuu perille saakka.

Pilgrim Šveitsi Maja
Roosikrantsi 11
10119 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.pilgrim.ee

Tallinnan Pilgrim myymälän ajankohtaisista uusista tuotteista kerrotaan useimmiten paikan Facebook-sivuilla (www.facebook.com/pilgrimeesti).

Tuotevalikoimaan voit tutustua sekä Pilgrim Eestin nettisivuilla (www.Pilgrim.ee) että Pilgrimin kansainvälisen verkkokaupan kautta (www.pilgrim.dk).