Tallinnan Pizzapro pizzeria-ravintolat (SULJETTU)

Pizzeria-ravintola Pizzaprolla on kaksi toimipaikkaa Tallinnan kaupungissa, joista ensimmäinen sijaitsee Tondin asuinalueella (Tondi 34) ja toinen Arsenal kauppakeskuksessa (Erika 14). (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLAT ON SULJETTU)

Pizzapro valmistaa pizzoja ja muita maukkaita herkkuja toimien kolmen periaatteen pohjalta – tuotteet ovat yksinkertaisia ja herkullisia, ja ne tarjoillaan viihtyisässä ympäristössä.

Pizzapro pizzeria-ravintola Arsenal Keskus Tallinna.

Näiden periaatteiden pohjalta koottu Pizzapron ruokalista on kompakti, sisältäen pizzoja, pizzataskuja, salaatteja, sekä jälkiruokia helposti ymmärrettävissä olevilla nimillä.

Päätuotekategoriaan, pizzoihin, sisältyy vaihtoehtoina esimerkiksi jauhelihapizza, juustopizza, kanapizza, lihapizza (jauheliha, pekoni, salami), lohipizza, merenelävätpizza, rucolapizza (rucola, tomaatti, herkkusieni), salamipizza, kinkkupizza, sekä kasvispizza.

Pizzapro pizza ateria Tallinna.

Myös tuotteiden hinnoittelu on tehty rehelliseksi ja yksinkertaiseksi, tasahintoihin, etkä törmää täällä muista pizzerioista tuttuihin hämääviin hintoihin kuten 4,99 tai 7,95.

Aterioiden valmistuksessa käytetään samaa suorasukaisuutta, ja kaikkia keskeisiä makua antavia aineksia käytetään runsaasti, joten saat Pizzapron ruokailussa hyvän vastineen rahalle.

Pizzapro hankkii kaikki raaka-aineet oman keskuskeittiönsä kautta, joka kontrolloi tarkkaan niiden erinomaista laatua ja alkuperää.

Ruokailun oheen voit valita juomaksi kahveja, virvoitusjuomia, pullovesiä, sekä oluita valikoimasta maailmankuuluisia olutmerkkejä.

Pizzapro pizzeria-ravintolat Tallinnassa (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLAT ON SULJETTU)

Pizzapro Tondi
Tondi 34
11313 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 11-22
www.pizzapro.ee

Pizzapro Arsenal Keskus
Erika 14
10416 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 11-22
www.pizzapro.ee

Pizzapron virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/pizzaprofid.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla mm. ketjun ajankohtaisista tarjouksista, uusista ruokalistan tuotteista, ja paljosta muusta.