Tallinnan Platz ravintola

Eurooppalaista ja virolaista keittiötä edustava ravintola Platz palvelee asiakkaitaan Tallinnan Rotermannin kauppakorttelissa (Roseni 7).

Platz on keskeisen sijaintinsa ansiosta erinomainen kohde nopeaa lounasta tai usean ruokalajin päivällistä varten.

Restoran Platz ravintola Rotermann TallinnaPaikkaa profiloivat ammattimainen palvelu, mannermainen ruokalista, sekä monipuolinen valikoima viinejä, joissa on otettu kattavasti huomioon asiakkaiden toiveet.

Platzin kotoisa ilmapiiri houkuttelee palaamaan ravintolaan uudelleen ja uudelleen.

Tallinnan ydinkeskustassa oleva sijainti sopii täydellisesti liiketapaamisiin kiireisen työpäivän aikana sekä vapaa-ajan rentoihin ateriointeihin usean gourmet-ruokalajin äärellä.

Voit valita ruokasi Platzin a la carte menulta, josta löytyy kasvisruokavaihtoehtoja, kuin myös gluteenittomia ja laktoosittomia ruokalajeja.

Lounasruokalista, tarjolla maanantaista perjantaihin, on muodostunut erittäin suosituksi tavaksi lounastaa keskustassa edullisesti, nopeasti, ja maukkaasti.

Lounasmenu vaihtuu päivittäin – voit tarkastaa ajankohtaisen ruokalistan joko Platzin nettisivuilta tai Facebook-sivuilta (www.facebook.com/restoranPlatz)

Yksi ravintolan kohokohtia on sen ammattimaisesti koottu viinilista, johon kuuluu yli 20 erilaista viinilaatua, joista kutakin voidaan tilata laseittain.

Platz, kuten muutkin Tallinnassa sijaitsevat Carmen Group konsernin ruokailupaikat, tarjoaa joukkoa yhtiön omia viinejä, joita ei saa muualta kaupungissa.

Viinilista on valikoimiltaan elegantti, monipuolinen, ja edullinen.

Voit ostaa halutessasi viinejä ravintolasta myös kotiinviemisiksi. Näitä ostoja varten voimassa ovat erikoiset, normaaleja alemmat hinnat.

Restoran Platz on myös lapsiystävällinen paikka käydä ruokailemassa, sillä perheet kaikenikäisine lapsineen ovat tervetulleita.

Perheen nuorimpia varten löytyy oma leikkialueensa, lastenhoitohuone, sekä erillinen lasten ruokalista.

Restoran Platz
Roseni 7
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 12-23, su klo 12-22
www.platz.ee

Platz ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Rotermannin korttelia, muun muassa vain kivenheiton päässä Coca-Cola Plaza elokuvateatterikompleksista.

Muita ruokailupaikkoja korttelin alueella ovat mm. Sushi ja Sake, Alter Ego, sekä Carmen Cafe.