Platz – eurooppalainen ravintola Tallinna

Platz eurooppalainen ravintola Tallinna sijaitsee Viron pääkaupungin puitteissa suositun, ydinkeskustan alueella olevan Rotermannin kauppakorttelin alueella (Roseni 7).

Eurooppalaista ja virolaista keittiötä edustava ravintola on keskeisen sijaintinsa ansiosta erinomainen kohde nopeaa lounasta tai usean ruokalajin päivällistä varten.

Paikkaa profiloivat ammattimainen palvelu, mannermainen ruokalista, sekä monipuolinen valikoima viinejä, joissa on otettu kattavasti huomioon asiakkaiden toiveet.

Platz virolainen ravintola Tallinna.

Platzin kotoisa ilmapiiri houkuttelee palaamaan ravintolaan uudelleen ja uudelleen.

Tallinnan ydinkeskustassa oleva sijainti sopii täydellisesti liiketapaamisiin kiireisen työpäivän aikana sekä vapaa-ajan rentoihin ateriointeihin usean gourmet-ruokalajin äärellä.

Voit valita ruokasi a la carte menulta, josta löytyy kasvisruokavaihtoehtoja, kuin myös gluteenittomia ja laktoosittomia ruokalajeja.

Eurooppalainen ravintola Platz Tallinna.

Lounasruokalista, tarjolla maanantaista perjantaihin, on muodostunut erittäin suosituksi tavaksi lounastaa keskustassa edullisesti, nopeasti, ja maukkaasti.

Lounasmenu vaihtuu päivittäin – voit tarkastaa ajankohtaisen ruokalistan joko ravintolan nettisivuilta tai Facebook-sivulta.

Yksi tallinnalaisen ravintolan kohokohtia on sen ammattimaisesti koottu viinilista, johon kuuluu yli 20 erilaista viinilaatua, joista kutakin voidaan tilata laseittain.

Platz eurooppalainen ravintola Tallinna.

Platz, kuten muutkin Tallinnassa sijaitsevat Carmen Group -konsernin ruokailupaikat, tarjoaa joukkoa yhtiön omia viinejä, joita ei saa muualta kaupungissa.

Viinilista on valikoimiltaan elegantti, monipuolinen, ja edullinen. Voit ostaa halutessasi viinejä ravintolasta myös kotiin viemisiksi. Näitä ostoja varten voimassa ovat erikoiset, normaaleja alemmat hinnat.

Eurooppalainen ravintola Tallinna.

Ravintola on myös lapsiystävällinen paikka käydä ruokailemassa, sillä perheet kaikenikäisine lapsineen ovat tervetulleita. Perheen nuorimpia varten löytyy oma leikkialueensa, lastenhoitohuone, sekä erillinen lasten ruokalista.

Platz – eurooppalainen ravintola Tallinna
Roseni 7
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-torstai 11:30-22, perjantai-lauantai 11:30-23, sunnuntai 11:30-21
platz.ee

Platz eurooppalainen ravintola Tallinna pitää kommunikaatiota yllä asiakkaisiinsa useiden sosiaalisen median sivujen kautta, mukaan lukien Facebook osoitteessa facebook.com/restoranPlatz/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä mm. liittyen paikan ruokalistan muutoksiin, aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin, sekä paljon muuta.

Rotermann kauppakortteli – yleiskuvaus – Ravintola Platz

Rotermannin kauppakortteli on moderni ostos- ja vapaa-ajan keskus Tallinnan vanhassa kaupungissa. Se sijaitsee Tallinnan rannikolla, ja siellä on yli 100 liikettä, kahvilaa ja ravintolaa. Kortteli on suosittu vierailukohde sekä paikallisten että turisteiden keskuudessa.

Kauppakortteli on rakennettu entiseen teollisuusalueelle, joka toimi aikanaan esimerkiksi viljamakasiinina ja olutpanimona. Alue on suunniteltu kunnioittamaan sen historiaa, ja siellä on säilytetty monia vanhoja rakennuksia.

Rotermannin kauppakortteli on jaettu useisiin osiin, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Pääosassa korttelista on ostoskeskus, jossa on monia kansainvälisiä ja paikallisia merkkejä. Korttelissa on myös useita taidegallerioita ja museoita, kuten Rotermannin museo ja Tallinnan taidemuseon modernin taiteen näyttelytila.

Rotermann on suosittu paikka myös vapaa-ajan viettoon. Korttelissa on useita kahviloita ja ravintoloita, ja siellä järjestetään usein erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, festivaaleja ja markkinoita.

Kauppakortteli on loistava paikka tutustua Tallinnan moderniin puoleen. Se on täynnä tekemistä ja näkemistä, ja siellä on jokaiselle jotakin.