Prisma Viro hypermarketit – Tallinna, Narva, Tartto

Suomalaisen SOK-ryhmän omistamat 11 Prisma Viro hypermarketit vaihtoehtoa sijaitsevat maan alueella Tallinnan seudulla, Narvassa, sekä Tartossa.

Hypermarkettiketju on yksi nopeimmin markkinaosuuttaan kasvattavista Viron päivittäistavarakaupan toimijoista, kilpaillen asiakkaista muun muassa Rimi ja Maxima ketjujen hypermarkettien kanssa.

Prisma on yksi tunnetuimmista hypermarketti-brändeistä Tallinnassa ja Virossa, ollen toiminnassa alueella jo vuodesta 2000 alkaen. SOK-omisteinen ketju toimii Suomen ja Viron ohella tätä nykyä myös Latvian ja Venäjän markkinoilla.

Prisma Viro hypermarketit - Lasnamäe.

Tallinna – Lasnamäe.

Kun asioit ketjun liikkeissä, pääset tekemään ostoksia valtavasta valikoimasta – kaikkiaan yli 60 000 tuotetta – jossa tuotteet on hinnoiteltu edullisesti, varsinkin suomalaisesta näkökulmasta tarkasteltuna.

Prisma Viro Sikupilli - Viro hypermarketit.

Tallinna – Sikupilli.

Keskeisiin tuotevalikoimiin lukeuvat kategorioina muun muassa elintarvikkeet, peruskulutustavarat, vaatekaappitavarat, taloustavarat, vapaa-ajan tavarat, työkalut ja korjaustarvikkeet, urheilutarvikkeet, puutarhatavarat, Piletilevi-liput, sekä virolaiset arpajais- ja lottotuotteet (Eesti Loto).

Parhaimmat hinta-laatu suhteet löytyvät Prisman omista RAINBOW-tuotteista, joita on tarjolla yli 1 000 tuotteen verran.

Prisma Viro hypermarketit – osoitteet & aukioloajat

Narva
Kangelaste prospekt 29
20607 Narva
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h
prismamarket.ee

Tallinna – Kristiine
Endla 45, 1. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 8-23

Tallinna – Lasnamäe
Mustakivi tee 17
13912 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h
https://www.lasnamaeprisma.ee

Tallinna – Linnamäe
Linnamäe tee 95, Linnamäe Keskus
13911 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 7-23

Tallinna – Mustamäe – Prisma Viro hypermarketit
Karjavälja 4, 1. kerros, Mustikas Keskus
12918 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h

Tallinna – Rocca Al Mare
Paldiski mnt. 102, 1. kerros, Rocca Al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 8-23

Tallinna – Sikupilli
Tartu mnt. 87
10112 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h

Tallinna – Vanalinna (vanhakaupunki)
Aia 3 / Vana-Viru 10
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h

Tartto – Annelinna
Nõlvaku 2
50708 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 8-23

Tartto – Sõbra
Sõbra 56
51013 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h

Tiskre (n. 13 km Tallinnan keskustasta)
Liiva tee 61
76916 Tiskre
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 7-23

Voit saada lisätietoja Prisma Viro hypermarketit vaihtoehtojen palveluista ja tuotevalikoimista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/prismad/.

Hypermarkettien suhteen tuotevalikoima on yksi Tallinnan parhaimpia, sisältäen muun muassa koulutarvikkeita, ruokaa ja juomaa, lastenruokia, vaippoja, hoitotuotteita, päivittäistavaroita, hygieniaa ja kosmetiikkaa, pukeutumista, kodin tarvikkeita, keittiötekniikkaa & kodinkoneita, leluja, urheilutarvikkeita, tekniikkaa, puutarhatuotteita, vapaa-ajantuotteita, sekä remonttitarvikkeita ja autotuotteita.

Prisma Viro hypermarketit - Tallinna hypermarketti.

Voit ostaa Prisma Expressin tuotteita jo kotimaassa verkkokaupan kautta, hakien tuotteet noutomyyntinä paikan päältä.

Viron Prisma hypermarkettien toiminta eroaa muista jälleenmyynnin kaupoista, sillä kunkin myymälän ykköstavoitteena on tehdä asiakkaiden elämästä mahdollisimman helppoa, myös ostokokemuksen suhteen. Ketjun tunnuslauseet Virossa ovatkin suomenkielellä “Yksi huoli vähemmän!” sekä “Hyvä, mutta halpa!

Tätä tavoitetta edistetään selkeillä näytehyllymerkinnöillä, lyhyillä kassajonoilla, laajoilla & tilavilla hyllyvalikoimilla, hyvällä palvelulla, sekä joukolla muita tekijöitä, jotka kaikki tuovan oman osansa päivittäisten rutiinien helpottamiseen ja murheiden vähentämiseen.

Prisma Rocca Al Mare Tallinna.

Tallinna – Rocca Al Mare (viiniosastoa).

Kukin hypermarketti on myös tarkkaan suunniteltu, ilman kulkuesteitä ja selkeillä kattomerkinnöillä tavaroiden sijaintien suhteen. Lisäksi kunkin tuoteryhmän sijoittelu on pyritty tekemään mahdollisimman loogiseksi suhteessa toisiinsa. Samanlaiset tuoteryhmät löytyvät vieri-vierestä, tehden asiakkaille helpoksi vertailla tuotteita ja tehdä päätöksiä.

Kilpailijoihin verrattuna Prismat ovat myös poikkeuksellisen tilavia käytäviltään. Tämä on toteutettu helpon liikkumisen mahdollistamiseksi. Leveät käytävät mahdollistavat perheiden, lastenvaunujen ja yksittäisten asiakkaiden vaivattoman ohittamisen ja helpon tavaroihin tutustumisen.

Prisma on panostanut kussakin tuoteryhmässä myös mahdollisimman kattavan valikoiman esilletuomiseen, joka on johtanut erittäin suuriin kauppakokoihin. Suurella valikoimalla pyritään tarjoamaan vaihtoehtoja mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle, myös eri ikäryhmien suhteen.

Prisma Viro hypermarketit - keittiöosasto.

Tämä kattava valikoima on toteutettu ruokatuotteiden ohella myös hypermarkettien kuluttajatavaroiden erikoisvalikoimien suhteen.

Prisma tunnetaan myös edullisista hinnoistaan. Hinnoittelupolitiikka on yksinkertainen: paikka haluaa tarjota edullisia hintoja päivittäin kaikkien tuotteidensa suhteen, ei erillisinä tarjouksina tai promootioina.

Nämä halvat hinnat on mahdollistettu muun muassa keskitetyn ostotoiminnan ja tehokkaan logistiikan avulla. Lisäksi firma ei tämän takia käytä rahaa erikoistarjousten mainostamiseen, josta aiheutuvat säästöt siirretään asiakkaiden hyväksi.

Hypermarketti Viro - Prisma.

Prisman kaupat ovat lisäksi avoinna pidempään kuin monet muut hypermarketit. Ketjun tarkoituksena on mukautua mahdollisimman pitkälle kunkin asiakkaan tarpeisiin aukioloaikojen suhteen, eikä toisinpäin.

Prisman kaupat tarjoavat erittäin kattavasti etukäteen pakattuja ruokatuotteita, myyntitiskien sijasta. Tähän on kaksi syytä.

Ensinnäkin, näiden tuotteiden mikrobiologiset indikaattorit ovat Prisman mukaan paremmat kuin pakkaamattomina myytyjen ruokatuotteiden. Toiseksi, etukäteispakkaukset mahdollistavat nopean ja vaivattoman itsepalvelun ruokatuotteiden ostamisen suhteen.

Ruokaa myyviä tiskejä käytetään ketjun myymälöissä vain paikoissa, joissa ne ovat korvaamattomia asiakaspalvelun välineitä.