Tallinnan Puma myymälä (SULJETTU)

Saksalaisella Puma tuotemerkillä on virallinen myymälä Tallinnassa, Kristiine ostoskeskuksen (Endla 45) toisessa kerroksessa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Puma on yksi maailman johtavista urheilullisen elämäntyylin yhtiöistä, joka suunnittelee, valmistaa, markkinoi, ja myy jalkineita, vaatteita, sekä asusteita & oheistuotteita.

Puma TallinnaYhtiön Sports Performance & vapaa-ajan kokoelmat on luotu hölkkäämistä, kuntoilua, ja vaativampaa urheilua varten, erikoisosaamisena jalkapalloilua varten luodut tuotteet.

Puman tuotteita luodaan yhteistyössä useiden kuuluisien muotitalojen kanssa, joihin kuuluvat Alexander McQueen, Sergio Rossi, sekä Mihara Yasuhiro.

Puman (virallisesti PUMA) historia juontaa Herzogenaurachin alueelle Saksan Baijeria ja vuoteen 1924, jolloin veljekset Adolf ja Rudolf Dassler perustivat Gebrüder Dassler Schuhfabrik kenkätehtaan.

Veljesten välit heikkenivät vuosien kuluessa, kunnes he päättivät yhtiön jakamisesta vuonna 1948, muodostaen kaksi erillista yhtiötä, nykyisiltä nimiltään Adidas ja Puma.

Molemmat näistä yhtiöistä pitävät edelleen päämajaansa Saksan Herzogenaurachissa.

Nykyisin Puman tuotteita myydään yli 120:ssä eri maassa, ja sen palkkalistoilla on yli 10 000:n ihmisen kokoinen henkilöstö.

Puma on vuosien varrella profiloitunut muun muassa planeetan nopeimpien urheilijoiden, kuten Usain Boltin, vaatettajaksi.

Kaikkiaan Puma tuottaa performanssivaatteita ja urheilun inspiroimia elämäntyylituotteita kategorioissa kuten jalkapallo, juokseminen, kuntoilu ja saliharjoittelu, golf, sekä moottoriurheilu.

Tuotemerkkien suhteen Puman omistuksiin kuuluvat brändit PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex, ja Brandon.

Omien myymälöidensä ja muiden jälleenmyyjien ohella Puma myy tuotteitaan virallisen verkkokaupan kautta (www.PUMA.com), joka toimittaa myös Suomeen (3-5 työpäivässä).

Puma Store Kristiine Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.puma.com

Puma Kristiine Keskus TallinnaKristiine ostoskeskuksen Puma myymälä on sijoitettu rakennuskompleksin toiseen kerrokseen.

Toisen kerroksen puitteissa myymälä on Soft Gold ja Petroff vaateliikkeiden välisessä liiketilassa.

Muita urheilu-alan kauppoja samassa kerroksessa ovat Rademar, Sportland (vastapäätä Puma-myymälää), sekä Sportland Running.

Kaikkiaan Kristiine keskuksessa on noin 170:n myymälän ja palvelun valikoima, noin 43 700 neliömetrin kokoisella kaupallisella alueella.

Kauppakeskus on ollut avoinna vuodesta 1999 saakka, ja se on kuulunut vuodesta 2011 alkaen suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistuksiin Virossa.

Citycon omistaa Tallinnassa myös ostoskeskukset Rocca al Mare ja Magistral.