Tallinnan RandRilu Salong hius- ja kauneussalonki

Tallinnan toimiva hius-ja kauneussalonki RandRilu Salong sijaitsee Kesklinn kaupunginosassa (Kassisaban asuinalue), osoitteessa Paldiski maantee 3A/Kevade 2.

RandRilu, jolla on toimipiste myös Viimsissä (Sõpruse tee 9, 74001 Harju maakond) on L’Oréal Professionnel Salon Expert kauneussalonki, kumppanuus, joka myönnetään vain tasokkaille alan toimijoille.

RandRilu Salong hius-ja kauneussalonki Tallinna.

Kauneussalonki tunnetaan tasokkaiden palvelujensa ohella hyvästä ja ystävällisestä asiakaspalvelustaan, sekä erinomaisesta sijainnistaan lähellä vanhankaupungin laitamaa.

Palveluvalikoimiin RandRilun toimipaikassa kuuluvat kampaamopalvelut naisille, miehille, ja lapsille, manikyyrit, geelilakat, geelikynnet, meikkauspalvelut, kosmetologin palvelut, hiushoidot, LPG hieronnat, ja silmäripsien pidennykset.

Voit tutustua näihin palveluihin ja niiden ajankohtaisiin hintoihin paikan virallisilla nettisivuilla, osoitteessa www.randrilu.com, josta voi myös varata ajan hoitoihin netin kautta.

Jos et löydä haluamaasi palvelua internet-ajanvarauksen listalta, voit tehdä varauksen lähettämällä kauneushoitolalle varauspyynnön sähköpostilla.

RandRilu Salong Tallinn
Paldiski mnt 3A/Kevade 2
10137 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-22, la klo 10-18
www.randrilu.com

RandRilu Tallinn hius- ja kauneussalongin virallinen Facebook sivu on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/RandRilusalongTallinn.

Facebook-sivulle tulee muun muassa tietoja RandRilun promootioista, yhtiön ajankohtaisista tapahtumista, kuvia moderneista virolaisista hiustyyleistä, ja paljon muuta.