Tallinnan Relaxmom äitiyskaupat

Relaxmom äitiyskauppoja löytyy Tallinnan kaupungista kahden toimipaikan verran, mukana myymälä Pelgulinnan synnytyslaitoksen yhteydessä.

Kyseessä on virolainen perheyhtiö, joka sai alkunsa ja inspiraationsa perheeseen syntyneiden neljän pojan tuoman kokemuksen myötä.

Relaxmom äitiyskauppa TallinnaTuotevalikoimiin lukeutuvat lääketieteelliset kuin myös arkipäiväiset äitiystuotteet, painotuksena raskausajan vaatteet & alusvaatteet.

Yhtiöllä on kokemusta kuntouttamisen ja lääketieteellisen alan suhteen, myymälöiden henkilöstön pystyessä ohjaamaan sinut aina oikeanlaisiin tuotteisiin.

Voit tutustua myymälän tuotteisiin ja tuotteiden hintoihin vuodesta 2010 saakka olleen Relaxmom-verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.relaxmom.ee.

Tuotekategorioina Relaxmom myymälöissä ovat Emma-Jane kokoelmat, Relaxsan kokoelmat, raskausajan vaatteet, raskausajan alusvaatteet, raskausajan sukkahousut, raskausajan trikoot & uima-asut, imetyspaidat…

…imetysrintaliivit, alushousut, raskausajan siteet (tukivyöt, siteet), synnytyksenjälkeiset siteet, muotoilevat alusvaatteet, tuotteet lapselle, kosmetiikka, rintapumput, sikiödopplerit, ja imetystyynyt.

Kaiken kaikkiaan kauppa tarjoaa paljon tuotteita sekä raskausaikaa että synnytyksen jälkeistä aikaa varten.

Tallinnan Relaxmom myymälät

Relaxmom Liivalaia
Liivalaia 28/60 (sisäänkäynti Hospidali tn puolelta)
10138 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-17
www.relaxmom.ee

Relaxmom Sõle Pelgulinna Sünnitusmaja
Sõle 23 (Pelgulinnan synnytyslaitos)
10614 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-15
www.relaxmom.ee

Relaxmom yhtiön Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/Relaxmom.ee.

Sivuille tulee uutisia etenkin myymälöiden tarjoustuotteista ja muista kampanjoista.