Tallinnan Replay vaatekauppa

Italialainen vaatemerkki Replay on mukana Tallinnan muotimaailmassa yhdellä, Foorum kauppakeskuksessa olevalla myymälällä.

Myymälässä ovat tarjolla Replay vaatteet ja somisteet miehille ja naisille (painotuksena farkkumuoti), kuin myös Replay & Sons vaatteet vauvoille, lapsille, sekä nuorille.

Replay vaatekauppa Foorum Keskus TallinnaProfiililtaan vaatteet edustavat italialaista fiksua vapaa-ajan vaatetusta ja denim-vaatteita, alkuperäiseen & nykyaikaiseen tyyliin toteutettuna.

Replay perustettiin vuonna 1978 ideana luoda urbaania kaupunkimuotia luonnonmukaisesti edustava merkki.

Brändi toteuttaa tätä filosofiaa aitoa itseilmaisua edustavilla vaatekappaleilla, sekä käyttämällä luonnonmukaisia materiaaleja.

Tallinnassa tuotemerkki on ollut edustettuna omalla myymälällään vuodesta 1995 saakka.

Perusmalliston rinnalla on ollut vuodesta 2002 We Are Replay mallisto, joka sisältää eksklusiivisia vaatteita vaativille ja trenditietoisille asiakkaille.

Nykyään tuotevalikoimiin kuuluvat mukaan vaatteiden ohella myös aurinkolaseja, alusvaatteita, laukkuja, sekä kenkiä.

Parhaiten löydät tuotteista omaa makuasi ja toiveitasi vastaavat tuotteet konsultoimalla myymälästä löytyviä asiakaspalvelijoita, jotka voivat opastaa sinua erilaisten uusien värien ja tyylien kokeilun suhteen.

Replay Foorum Keskus
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.replay.ee

Parhaiten voit tutustua etukäteen ajankohtaiseen Replay mallistoon muotimerkin virallisen internet-sivuston kautta, osoitteessa Replay.it.

Mallistoista kerrotaan myös Replay konsernin Facebook-sivuilla (www.facebook.com/Replay).