Reserved vaatekaupat Viro – Tallinna, Narva, Tartto

Voit valita viidestä Reserved vaatekaupat Viro vaihtoehdosta maan puitteissa, mukaanlukien kolme myymälää pääkaupunki Tallinnassa.

Vaatekauppaketju tunnetaan uusimpien trendien tuojana naistenmuotiin ja miesten pukeutumiseen, myyden myös lasten vaatteita, alusvaatteita, ja somisteita.

Puolalaisomisteinen Reserved toimii tätä nykyä yli 500 toimipaikan voimin yhdessätoista eri Euroopan maassa.

Reserved vaatekaupat Viro - Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinna – Rocca al Mare.

Toimipisteissä on tarjolla muotiuutuuksia, viimeisimpiä trendejä, kuumia kauden tuotteita, kuin myös perusmallisia arkivaatteita – jotain jokaiselle.

Voit helposti miksata ja yhdistellä vaatteita eri kokoelmista luodaksesi oman tunnusmerkillisen tyylisi.

Reserved vaatekaupat Viro - Tallinna - Kristiine Keskus.

Tallinna – Kristiine Keskus.

Koska brändin naisten, miesten, ja lasten vaatteiden tuotevalikoimaan tulee uusia tuotteita viikoittain, vaatteiden yhdistelmillä voit aina luoda ajankohtaisen, yksilöllisen ulkonäön.

Tallinnan alueella ketjun kaupat on sijoitettu suurten kauppakeskusten tiloihin: Rocca al Mare, Ülemiste Keskus, sekä Kristiine Keskus.

Reserved vaatekaupat Viro – Tallinna, Narva, Tartto

Narva – Astri Keskus
Tallinna mnt 41, 2. kerros, Astri Keskus
20605 Narva
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
reserved.com/ee/

Tallinna – Kristiine Keskus
Endla 45, 1. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Rocca al Mare
Paldiski maantee 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tuotemerkin historia

Reserved on puolalainen, Gdanskin kaupungista käsin toimiva muotivaatteiden brändi ja jälleenmyyntiketju, jonka perustivat Mark Piechocki ja George Lubianiec 1990-luvun puolessavälissä.

Ketjun emoyhtiönä toimiva LLP SA, joka on vuodesta 2001 ollut listattuna Varsovan pörssissä, omistaa Reservedin ohella myös joukon muita tunnettuja tuotemerkkejä.

Näihin muihin LLP:n omistamiin tuotemerkkeihin kuuluvat Cropp (urbaani & katumuoti), House (nuorisomuoti), Mohito (aktiivisten naisten muoti), Esotiq (naisten alusvaatteet), Rene Vilard (eksklusiiviset naisten alusvaatteet), Henderson (miesten arkiset alusvaatteet), sekä Promo Stars (mainosvaatetus).

LLP konsernin omistamiin myymälöihin kuuluvat lisäksi Re-Kids (lasten vaatetus) ja Home&You (kodin tavarat).

Ensimmäiset Reserved ketjun myymälät Puolassa toimivat “LLP” nimen alla, ennenkuin niiden nimet muutettiin nykyiseen muotoonsa.

LLP hallinnoi nykyään 146 myymälää Puolassa, joista useimmat löytyvät suurten kauppakeskusten yhteydestä.

Konsernin ensimmäinen myymälä Puolan ulkopuolella avasi ovensa helmikuussa 2002, Tallinnassa. Näiden Puolan ulkopuolisten myymälöiden lukumäärä on kasvanut kaikkiaan yli 120 myymälään kautta etenkin Itä-ja Keski-Euroopan.

Brändillä on voimakas edustus Puolan ja Viron lisäksi varsinkin Liettuassa, Latviassa, Ukrainassa, Venäjällä, Tsekeissä, Slovakiassa, Romaniassa, Bulgariassa, Unkarissa, Suomessa, ja Saksassa.

Useat puolalaiset vaatteiden jälleenmyynnin ketjut ovat vuosien varrella pyrkineet luomaan vahvan ja houkuttelevan tuotemerkin, joka voisi kilpailla kansainvälisesti alan jättiläisten kuten H&M:n ja Zaran kanssa asiakkaista.

Yksi tässä tehtävässä onnistuneista firmoista on juuri LPP SA, jolle Reserved on sen lippulaiva brändi ja kaikkein suurin puolalainen vaatemyynnin kansainvälinen menestystarina.