Tallinnan Reval-Sport liikuntakeskus & vesipuisto

Liikuntakeskus & vesipuisto Reval-Sport sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin alueella, Väike Rannavärava bastionin sisäpihalla.

Kyseessä on Tallinnan suurin liikuntakeskus & vesipuisto -kompleksi, joka on ollut avoinna kävijöille vuodesta 1990 saakka.

Kokonaisuuteen sisältyy noin 150 ryhmäliikuntatuntia viikoittain, kuntosali cardio-osiolla, vesiaerobic, squash-sali, 9 uima-allasta, 6 saunaa, ja paljon muuta.

Reval Spordiklubi & Veekeskus liikuntakeskus ja vesipuisto Tallinna

Liikuntakeskuksessa on noin 5000 m² verran aluetta urheilemiseen, ja monipuolisen valikoiman mahdollisuuksia muuttaa elintapoja terveellisempään suuntaan, lievittää stressiä, ja edistää hyvinvointia.

Aktiiviurheilemista varten liikuntakompleksissa on kaikkiaan 10 erilaista
huonetta, eri liikuntalajeja varten.

Voit kuntoilla Reval-Sportin tiloissa seuraavilla tavoilla:

– aerobic (bodypump, bodycombat, bodyjam, bodybalance, latino, step fatburn, jooga, streching, pilates, pilates performer, zumba, powerbody, bodyfatburn, revaljump, postitants, bosu, funktionaalinen intervalliharjoittelu)
– shaping
– kuntosali
– cardio-sali
– striding
– spinning- (fatburn, up-down, freestyle)
– soutu-ergometri
– vesiaerobic
– sali palloilulajeja varten
– squash

Lisäksi keskuksessa järjestetään liikunnan suhteen erikoisryhmiä opiskelijoille, lapsille, ja senioreille.

Hyvien treenien jälkeen voit rentoutua keskuksessa löytyvissä saunoissa.

Miesten puolella on kolmen erilaisen saunan valikoima – höyrysauna, infrapunasauna, sekä suomalainen sauna. Naisten puolella on neljä saunaa, kolmella erilaisella tyylillä: trooppinen sauna, infrapunasauna, sekä suomalainen sauna.

Reval-Sport vesipuisto löytyy puolestaan kaikille sopivaa ajanviettoa, ja tämä puoli liikuntakeskuksesta on jaettu kahteen osioon: liikunta- ja rentoutumispuoli.

Reval-Sport Spordiklubi & Veekeskus liikuntakeskus ja vesikeskus Tallinna

Liikuntapuolelta löydät 4 uima-allasta, mukaanlukien treenausmahdollisuus kaksirataisessa, 25 metriä pitkässä uima-altaassa. Tämä uima-allas toimii myös keskuksen vesiaerobic treenien ja aikuisten uimakoulun pitopaikkana.

Libero uima-allas on puolestaan varattu vauva-uintia varten, jossa lasten vanhemmat voivat viettää laatuaikaa perheen pienimpien seurassa.

Lasten altaassa lapset voivat nauttia vedestä äänekkäästikin, muita häiritsemättä. Keskuksessa järjestetään tässä suhteessa myös lasten uimakoulutusta (uimisen perusteet), 4-11 vuotiaille lapsille.

Rentoutumista varten vesipuisto sisältää vastavirtajetin, vedenalaiset vesisuihkuhieronnat ja hierontatuolit, sekä kuuman ja kylmän veden uima-altaat.

Reval-Sport Spordiklubi & Veekeskus
Aia 20
10111 Tallinna
Aukioloajat (urheilukeskus): ma-su klo 6-24
Aukioloajat (vesipuisto): ma-su klo 6-22
www.revalsport.ee

Voit tutustua liikuntakeskuksen ajankohtaisiin hintoihin, ryhmäliikunnan ohjelmaan, ja muihin lisätietoihin paikan nettisivuilla, osoitteessa www.revalsport.ee.

Reval-Sport tiedottaa toiminnastaan myös Facebook-sivujensa kautta (www.facebook.com/revalsport).