Tallinnan Revali Mängutuba leikkikeskus

Leikkikeskus Revali Mängutuba sijaitsee samassa rakennuskompleksissa Reval-Sport liikuntakeskuksen kanssa, Tallinnan vanhankaupungin laitamilla.

Revali Mängutuba soveltuu erilaisten lastenjuhlien viettoon – mukaanlukien syntymäpäivät, teemajuhlat, vauvajuhlat (Baby Shower), luokkailtamat, lasten joulujuhlat, lastentarhan valmistujaiset, jne.

Revali Mängutuba leikkikeskus Tallinna

Keskus on tyyliltään suurikokoinen ja avara (250 m2), ja tarkoitettu leikkipaikaksi 0,5-10 vuotiaille pojille ja tytöille.

Huone on sisustettu lasten turvallisuus huomioiden.

Samalla kun lapset pitävät hauskaa ja leikkivät keskuksessa, voivat vanhemmat olla viihtyisten tilojen puitteissa vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Leikkikeskuksessa on kolme erilaista teemataloa (Hello Kitty, kaksikerroksinen mökki, sekä pieni talo pienellä terassilla), joissa lapset voivat leikkiä ja kiipeillä.

Lisäksi tiloihin sisältyy kaksi suurta legopöytää, jotka antavat hyvän tilaisuuden lapsille kehittää taitojaan.

Tyttöjä varten keskuksessa on kaksi erillistä tilaa keittiönurkalle ja vauvanukkejen peittämiselle ja kylvettämiselle.

Poikia on muistettu etenkin neljällä polkimilla varustetulla Carsi-mikroautolla, joita varten on varattu suurikokoinen ajo-alue.

Revali Mängutubassa voi testata taitojaan myös pöytäjalkapallon pelaamisen suhteen.

Kaikkein pienimpiä kyläilijöitä varten on oma alueensa, jossa heitä odottaa
valikoima leluja.

Kohokohtiin keskuksessa kuuluu myös mahdollisuus kokeilla Heelys rullakenkiä (joita on 15 paria), pelata XBOX-pelejä suurelta ruudulta, kuin myös pitää hauskaa pallomeressä.

Leikkikeskus on mahdollista tilata kolmelle eri ajankohdalle päivästä: klo 10:30-13:00, klo 14:00-17:00, tai klo 18:00-21:00.

Tilat ovat aina varattuja yhdelle ryhmälle kerrallaan, mukana ollessa vain oman lapsesi juhlaseurueeseen kuuluvia ystäviä ja tuttavia.

Keskuksessa on myös avara ja mukava ruokailutila lapsille ja aikuisille juhlinnan yhteyteen.

Jos syntymäpäiviä vietetään tiloissa perjantaina, lauantaina, tai sunnuntaina, parkkeeraus on tällöin vierailijoille ilmainen keskuksen yhteydessä olevalla pysäköintipaikalla.

Revali Mängutuba
Aia 20 (sisäpiha)
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.mängutuba.ee

Revali Mängutuba kertoo ajankohtaisesta toiminnastaan ja tapahtumistaan varsinkin Facebook-sivujensa kautta, osoitteessa www.facebook.com/revalimangutuba.

Voit tehdä varaukset (ja tarkistaa vapaana olo-ajat) leikkikeskuksen tiloille paikan nettisivuilla (www.mängutuba.ee) olevan varauslomakkeen kautta.