Tallinnan River Island vaatekaupat (SULJETTU)

Brittiläinen vaatekauppaketju River Island on Tallinnan kaupungissa kahdella toimipaikalla, mukaanlukien ydinkeskustan Virukeskuksen myymälä (Viru väljak 4). (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

River Island perustettiin vuonna 1948, kun Bernard Lewis veljineen alkoi myymään neulontavillaa Lontoon East Endissä olleelta kauppapaikalta.

River Island vaatekauppa Viru Keskus TallinnaKetjuna River Island on High Street tyylinen vaatemerkki, joka tuottaa arkimuotia kaikille asiakasryhmille.

Tarjolla on vaatteita, kenkiä, ja asusteita naisille, miehille, kuin myös lapsille, hyvillä valikoimilla kaikenikäisille ja erilaisiin makuihin.

Myymälöissä kaupan olevia tuotteita kuvaavat hyvä hinta-laatusuhde, sekä nopeasti vaihtuvat valikoimat.

Yhtiö toimii nykyisin yli 300:n myymälän verkostolla.

Viron ohella kauppoja on mm. Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Hollannissa, Puolassa, Ukrainassa, Georgiassa, Armeniassa, Singaporessa, Belgiassa, sekä Lähi-Idässä.

River Islandin edukseen erottuvat ja alkuperäisen näköiset vaatteet suunnitellaan lähes yksinomaan Länsi-Lontoossa sijaitsevalta talon sisäiseltä design-studiolta käsin.

Tämä design-tiimi on yksi Britannian suurimpia, tarkoittaen että myymälöihin ja River Islandin verkkokauppaan tulee uusia muotivaatteita joka ikinen viikko.

Nopea tuotteiden vaihtuvuus onkin ollut yksi tekijä tämän edelleen Lewiksen perheen omistaman muotiketjun menestyksen taustalla.

River Island tunnetaan myös tyylikkäästä ja edullisesta muodistaan, ja niistä tarkkaan valituista yksityiskohdista, jotka yhtiö tuo kokoelmiinsa ja jotka tekevät niistä kilpailevien muotitalojen tyyleistä erottuvia.

Tuotemerkin asiakkaat rakastavat tyylin illanviettoon-lähdössä-olemisen tuntua, hämmästyttävää denimin käyttöä, sekä upeita kenkiä ja laukkuja, kuin myös sitä, että kustakin myymälästä voi hankkia täydellisen pukeutumistyylin päästä varpaisiin.

Yksi parhaista tavoista tutustua ketjun tuotteisiin ja niiden hintoihin on River Island verkkokauppa, www.RiverIsland.com, joka lähettää tuotteita yli 100:n maahan maailmanlaajuisesti, myös Suomeen.

Tallinnan myymälöiden ajankohtaiset alennusmyynnit ja muut kampanjat ilmoitetaan yleensä ketjun maakohtaisella Facebook-sivulla, osoitteessa www.facebook.com/RiverIslandEesti.

Tallinnan River Island myymälät (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

River Island Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.riverisland.com

River Island Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.riverisland.com

Vaatekauppa River Island on sijoitettu Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa rakennuskompleksin 1. kerrokseen.

Tarkalleen määriteltynä löydät myymälän kerroksen puitteissa Terranova vaateliikkeen ja The Body Shop kosmetiikkakaupan välistä.