Tallinnan Riviera myymälät (SULJETTU)

Latvialainen koru-ja somistekauppaketju Riviera löytyy Tallinnasta kolmelta toimipaikalta: Ülemiste Keskus, Lasnamäe Centrum, sekä Rocca al Mare. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Vuonna 1993 perustettu Riviera toimii Viron ja Latvian ohella myös Liettuassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, sekä Ukrainassa.

Riviera TallinnaEnsimmäinen ketjun Viron myymälä avasi ovensa vuoden 2001 aikana.

Riviera ketjun toimintaan kuuluvat etenkin aurinkolasien, hiussomisteiden, korujen, kampojen, ja huivien jälleenmyynti sekä tukkukauppa.

Ketju painottaa tuotteissaan ja palveluissaan laatua, designia, sekä somistemarkkinoiden parhaita hintoja.

Rivieran kokoelmia yhdistävät nämä taustatekijät, ja kaikki tuotteet valmistetaan nimenomaan ketjun myymälöitä varten tuotemerkillä “For Riviera”.

Rivieran tuotteita valmistaa yli viidenkymmenen tavarantoimittajan ja tehtaan verkosto, mukana ranskalaisia, italialaisia, sveitsiläisiä, espanjalaisia, yhdysvaltalaisia, etelä-korealaisia, ja hongkongilaisia yrityksiä.

Tämä suora toiminta tavaranvalmistajien kanssa, etenkin ranskalaisten tehtaiden kanssa, mahdollistaa sekä suuren valikoiman että alhaiset hinnat.

Kokonaisuudessaan voit shoppailla Rivierassa koruja ja somisteita kuten aurinkolaseja, hiusklippejä, otsanauhoja, kampoja, imitaatiokoruja, huiveja, korvakoruja, kaulakoruja, riipuksia, rintaneuloja, rannerenkaita, sekä kirkkaita koruja lapsilla, ja paljon muuta.

Ketjun erikoisosaamiseen kuuluvat aurinkolasit, joiden muoti heijastelee ajankohtaisia muotimaailman tyylejä ja virtauksia.

Samoin painotuksena ovat lastentuotteiden kokoelmat, joihin kuuluu hiusklippejä, aurinkolaseja, ja koruja.

Yhteensä Rivieran tukkukaupan kautta on tarjolla yli 10 000:n tuotteen valikoima.

Tallinnan Riviera myymälät (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Riviera Rocca al Mare TallinnaRiviera Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.riviera-collection.com

Riviera myymälä osana Rocca al Mare ostoskeskusta sijaitsee paikan ensimmäisessä kerroksessa, Denim Dream ja Vero Moda vaatekauppojen lähellä, osana kävelyväylän palveluja.

Rocca al Mare kauppakeskus on ollut avoinna 1998, ja sisältää yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Paikan on omistanut vuodesta 2005 saakka suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö Citycon, joka portfolioon Tallinnassa sisältyvät myös Kristiine Keskus ja Magistral ostoskeskus.

Riviera Lasnamäe Centrum
Mustakivi 13
13619 Tallinna
www.riviera-collection.com

Riviera Ülemiste Keskus
Suur-Sojamae 4
11415 Tallinna
www.riviera-collection.com

Paras tapa tutustua Rivieran laajaan valikoimaan tuotteita on ketjun verkkosivusto, osoitteessa www.Riviera-Collection.com.

Nettisivuilla ovat esiteltyinä tuotteet pääkategorioissa korut, hiustuotteet, aurinkolasit, lasten tuotteet, sekä kammat ja hiusharjat.