Tallinnan Roberto Bravo korukauppa (SULJETTU)

Korukaupan ketju Roberto Bravon myymälä sijaitsee Tallinnan kaupungissa osana Virukeskuksen tiloja (Viru väljak 4, 1. kerros). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Roberto Bravo tekee renessanssin aikakauden inspiroimia ja moderneihin tyyleihin yhdistettyjä koruja, kelloja, ja oheistuotteita.

Roberto Bravo korutVuonna 1948 Italiassa perustettu (mutta nykyisin turkkilaisessa omistuksessa oleva) yhtiö omaa edelleen sen intohimon koruihin ja kultaan joka sillä on ollut kolmen sukupolven yli.

Korukauppaketju valmistaa koruja etenkin kokoelmina, joihin tyypillisesti kuuluu samaan teemaan toteutettuna kaikki tarpeelliset osat korupukeutumista, mukaanlukien sormukset, korvakorut, riipukset, sekä rannekorut.

Voit tutustua kaikkiin myynnissä oleviin kokoelmiin ketjun verkkosivujen kautta, osoitteessa www.RobertoBravo.com.

Roberto Bravo on laajentunut voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla vuodesta 1997 saakka, muun muassa franchising-pohjalta avattujen uusien myymälöiden avulla.

Yksi tuotemerkin suosion takana olevista tekijöistä on yhtiön pyrkimys luoda jatkuvasti uudenlaisia tuotteita markkinoille, jonka takia sillä on maine pioneerimaisena brändinä ja trendien luojana.

Ketjun korutuotteiden muotoilussa näkyy innovatiivisuus, poikkeuksellisuus, ja silmiinpistävä design, esitellen korujen ystäville uudenlaisia estetiikan tuntemuksia ja kutsuen heitä salaperäiseen & maagiseen jalokivien maailmaan.

Roberto Bravon koru-ja kellovalmistus tapahtuu etupäässä Italiassa, mutta suunnittelu ja valmistusvaiheet myös Kauko-Idässä sekä Brasiliassa.

Kaiken kaikkiaan ketjuun kuuluu yli 130 myymälää tai valtuutettua & huolella valittua myyntipistettä eri puolilla maailmaa.

Roberto Bravo Viru Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.robertobravo.com

Roberto Bravo korukauppa on sijoitettu Viru Keskus ostoskeskuksen puitteissa paikan 1. kerrokseen.

Tarkammin määriteltynä kauppapaikka on The Body Shop ja Swarovski myymälöiden välisessä liiketilassa.