Tallinnan Roheline Vihmavari ekokauppa

Ekokauppa Roheline Vihmavari on osa Telliskivi Loomelinnak keskuksen palveluita, Kalamajan asuinalueella Tallinnaa.

Profiililtaan Roheline Vihmavari on monipuolinen ekokauppa, joka tarjoaa hyvän valikoiman lasten- ja vauvanvaatteita, tuotteita lastenhoitoon, puhdistusaineita, luomukosmetiikkaa, sekä vaippoja.

Roheline Vihmavari ekokauppa TallinnaLisäksi myymälässä on erinomainen valikoima ekolankoja käsitöiden tekemistä varten ja raaka-aineita luonnonmukaisen kosmetiikan valmistamiseksi kotona.

Rohelise Vihmavarju on perheomisteinen yhtiö, jolla on yli kuuden vuoden kokemus alalta. Ympäristöystävällinen ajattelutapa on keskeinen filosofia yrityksen toiminnan taustalla.

Rohelise Vihmavarju operoi myös verkkokauppaa, osoitteessa www.rohelinevihmavari.ee, josta voit mm. tarkistaa tuotteiden hinnat.

Tuotekategorioina verkkokaupassa ovat tilaustuotteet, BLUEBIRD lastenvaatteet, koulutukset, HUGBAG laukut, JOVELY – virolaiset luomukosmetiikat…

…tuotteet kosmetiikan valmistamiseen, ruoat, langat, vaipat, neulepuikot, lelut, vauvanvaatteet, vartalonhoitotuotteet, sekä puhdistusaineet.

Rohelise Vihmavarju tekee keskeisesti yhteistyötä yhtiöiden kuten Frend Trade, Ökosahver, Oska Koolituskeskus, Tallinna Rahvaülikool, Garnstudio, Bambinex, GroVia, ja Ecozone kanssa.

Tuotemerkkien suhteen voit ostaa myymälästä myös brändejä Bluebird, Drops, Engel, Kivvi, KnitPro, Mulieres, Roheline Vihmavari, Sonett, Sony, sekä Sõps.

Roheline Vihmavari
Telliskivi 60a
10412 Tallinna
Aukioloajat: ti-pe klo 11-19, ma, la klo 11-17
www.rohelinevihmavari.ee

Roheline Virmavari kauppapaikalla on olemassa Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/rohelinevihmavari.

Facebook-sivujen kautta kerrotaan etenkin alennusmyynneistä ja muista ajankohtaisista kampanjoista, kuin myös uusista tuotteista.