Tallinnan Roly-Poly lastentarvikekauppa

Lastentarvikeliike Roly-Polyn myymälä on Tallinnassa osana Idakeskus kauppakeskusta, osoitteessa Punane 16.

Myymälä on erikoistunut edullisiin lastenrattaisiin ja -vaunuihin, mutta myy myös kehtoja, seimiä, leikkikehiä, leluja, pöytäpelejä, kuin myös lasten kolmipyöriä sekä skoottereita.

Roly-Poly lastentarvikeliike Idakeskus TallinnaLastenrattaiden ja -vaunujen suhteen myymälässä on kattavavasti edustettuna puolalaisen Bebetton (www.bebetto.eu) valikoima, jota Roly-Poly edustaa virallisesti Virossa.

Bebetton eri tuotteista Roly-Polyn liikkeestä voi ostaa esimerkiksi sarjoja Holland, Silvia, Flavio, Luca, Pascal, Nico Plus, Fabio, Solaris, Aquarius, Filippo, sekä Magelan.

Nämä tuotteet on valittu Roly-Polyn myymälöihin niiden ainutlaatuisen yhdistelmän laadukasta tuotantoa, turvallisuutta, ja halpoja hintoja ansiosta.

Roly-Polyn motto yrityksenä on “minimalismi ja funktionaalisuus”, joka näkyy loppuun asti mietityssä mutta suhteellisen kapeassa tuotevalikoimassa.

Bebetton lastenvaunut ovat edullisten hintojensa ohella myös trendikkäitä ja tyylikkäitä, minkä ansiosta niitä valmistava firma onkin saavuttanut runsaasti uskollisia asiakkaita kautta Euroopan.

Mikäli et ole varma minkälaisia rattaita tai vaunuja tarvitset lapsen kuljetukseen, paikan päältä myymälästä löytyy asiantuntevaa henkilöstöä ohjaamaan sinua oikeanlaisiin ratkaisuihin.

Roly-Poly Idakeskus
Punane 16
13619 Tallinna
www.roly-poly-gallery.com

Roly-Polyn myyntipaikka löytyy Idakeskus ostoskeskuksen rakennuskompleksin ensimmäisestä kerroksesta.

Tarkemmin määriteltynä myymälä on sijoitettu kerroksen puitteissa Shanti Kodu ja Nobel kauppojen väliseen liiketilaan.