Tallinnan Rondill Kardinad verhokauppa

Löydät verhokauppa Rondill Kardinadin toimipaikan Tallinnan Lasnamäen kaupunginosasta, Idakeskus ostoskeskuksen yhteydestä.

Rondill Kardinad myymälän avulla voit luoda oman, ainutlaatuisen tyylisi verhojen suhteen, oli kyseessä sitten koti tai toimistotila.

Rondill Kardinad verhokauppa Idakeskus TallinnaVerhojen vaihtaminen onkin yksi helpoimmista tavoista muuttaa koko huoneen ulkonäköä merkittävästi ja edullisesti.

Rondill Kardinad myymälässä on kaupan suuri valikoima kankaita, tyllikankaita, verhoja, sälekaihtimia, rullaverhoja, verhotankoja, sekä alkuperäisiä lisätarvikkeita, joiden avulla on helppo parantaa sisätilojen ilmettä.

Verhokaupasta löytyy kaikkea, mitä tarvitset ikkunoiden kaunistamiseksi, huoneiden mukavuuden lisäämiseksi, ja auringolta suojaamiseksi:

  • Verhot: suuri valikoima kankaita, erilaisia tyylejä, pakkauksia, värejä.
  • Rullaverhot: minikasetti, pvc- ja alumiimikaihtimet, erilaisia värejä ja pakkauksia.
  • Sälekaihtimet: muovi, metalli, puu, kangas, pystysuorat, vaakasuorat.
  • Verhotangot: puu, alumiini, eri muotoja ja värejä.
  • Ikkunatarvikkeet: huonekalut, kiinnikkeet, koristeet, reunat.
  • Englantilaiset tapetit: valokuva, paperi, flock effect, fresko.

Myymälän oheispalveluihin lukeutuvat verhojen ompeleminen ja valmistaminen, rullaverhojen, kaihtimien, ja verhotankojen tuottaminen.

Tilattavissa on lisäksi ikkunoiden ulkomuodon koristelut ja design, mittaukset, kuin myös verhojen, verhotankojen, sälekaihtimien ja muiden ikkunatarvikkeiden paikalleen asennukset ja toimitukset Tallinnassa.

Yhtiöllä on olemassa fyysisen myymälän ohella verkkokauppa, osoitteessa www.luxterra.ee.

Rondill Kardinad Idakeskus
Punane 16
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-19, su klo 10-17
www.rondill.ee

Rondill Kardinad myymälä toimii osana Idakeskus kauppakeskuksen tiloja, Tallinnan suurimmassa kaupunginosassa, Lasnamäellä.

Paikalle pääsee julkisen liikenteen kulkuneuvoista esimerkiksi bussilinjoilla nro 7, 13, 31, ja 50 (pysäkki “Paekaare”).