Tallinnan RSLuggage laukkukauppa (SULJETTU)

Laukkukauppa RSLuggage (Rising Sun Luggage) toimii Tallinnan kaupungissa Järve ostoskeskuksen tiloissa olevalla myymälällään. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Yhtiön toimipaikalta löytyy kattava valikoima erilaisia laadukkaita laukkuja, matkalaukkuja, sekä reppuja erilaisilla designeilla ja erilaisiin tarkoituksiin.

RSLuggage Järve Keskus TallinnaMyymälän taustalta löytyvä virolainen Rising Sun Luggage OÜ perustettiin vuoden 2012 aikana.

Yhtiön strategia on rakennettu asiakaslähtöiseen markkinointiin, tarjoten laatua kaikissa suhteissa, niin tuotteiden kuin palveluidenkin puolesta.

Tuotteet on valmistettu kehittyneillä teknisillä ratkaisuilla.

Lopullisena tavoitteena Rising Sun Luggagella on tuotevalikoima, joka edustaa moderniutta sekä klassista muotoilua, kuin myös käyttömukavuutta ja pitkäaikaista toimivuutta.

Voit tutustua myynnissä oleviin tuotteisiin myymälän virallisilla verkkosivuilla, osoitteessa www.RisingSunLuggage.eu.

Firman ensisijainen toiminnan alue on laukkujen tukkumyynti, mutta yhtiöllä on myös oma jälleenmyyntipiste vähittäisasiakkaille Järve kauppakeskuksen tiloissa.

RSLuggage Järve Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.risingsunluggage.eu

Ostoskeskuksen Järve Keskus tiloissa toimiva RSLuggage myymälä sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa.

Löydät tarkalleen ottaen toimipaikan Smartpost palvelupisteen ja X-cape myymälän välisestä liiketilasta.

Lokakuusta 2002 saakka asiakkaille avoinna ollut Järve Keskus on parhaiten tunnettu Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.