Saaremaa Sepad myymälä Viro – Saikla, Saaremaa

Saaremaa Sepad myymälä Viro, suosittu takopaja ja sepän paja maan alueella, sijaitsee Saiklan kylässä Saaren kuntaa.

Suomalaisittain ‘Saarenmaan Sepät‘ nimellä tunnettu yhtiö on perheomisteinen sepän paja, joka on toiminut vuodesta 1997 Saarenmaan Saiklan kylä pääpaikkanaan.

Yhtiö on erikoistunut valmistamaan ja myymään takorautatuotteita, joiden suhteen myymälöistä löytyy yli 300 erilaisen esineen valikoima.

Saaremaa Sepad myymälä Viro.

Kategorioina myymälöistä löytyy muun muassa rakennustarvikkeita, sisustustuotteita, sauna- ja takkatuotteita, matkamuistoja, kynttilänjalkoja, sekä grillitarvikkeita.

Asiakaskuntaan yhtiöllä kuuluu yksityisasiakkaiden ohella rakennusalan ja sisustustarvikkeiden vähittäismyyntiketjuja niin Virossa kuin ulkomaillakin.

Ulkomailla seppäliikkeen, jolla oli aikaisemmin myymälöitä myös Tallinnassa, tuotteita on saatavilla etenkin Suomesta, Ruotsista, ja Saksasta. Ulkomaan (myös Suomen) jälleenmyyjät löytyvät listattuna yhtiön verkkosivuston yhteystiedot sisältävän linkin takaa.

Saarenmaan Sepät.

Yhtiön tavoitteena on tyydyttää kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden toiveet, tarjoamalla laatutuotteita parhaalla mahdollisella palvelulla.

Mikäli sinulla on mielessäsi poikkeuksellisen mallinen takorautatuote, Saaremaa Sepad pystyy erikoistilauksesta valmistamaan mitä tahansa raudasta, mitä voidaan mallintaa savimuoteilla.

Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat aidat, portit, markiisit, takkasuojat ja tulisijojen luukut, tuuliviirit jne.

Saaremaa Sepad myymälä Viro – Saikla
Orissaare vald
94634 Saaremaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8:30-17
sepad.ee

Voit saada lisätietoja Saaremaa Sepad myymälä Viro toimipaikasta sen virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/saaremaasepad/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa suosituista takorautatuotteista, alennusmyynneistä, aukioloaikojen muutoksista, ja paljon muuta.