Sangar miesten vaateliikkeet Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Sangar miesten vaateliikkeet Tallinna vaihtoehdosta kaupungin alueella, mukaanlukien yksi myymälä Kristiine kauppakeskuksessa (Endla 45).

Yhtiö tarjoaa kauppapaikoilta huippulaatuisia miesten paitoja, naisten paitapuseroja, sekä virkapukuja klassisissa tyyleissä.

Yksi ketjun perusfilosofioista on tukea eteenpäin elämässään pyrkivien ihmisten pyrkimyksiä laatuvaatetuksen kautta.

Sangar miesten vaateliikkeet Tallinna - Ülemiste Keskus.

Ülemiste Keskus.

Lisäksi Sangar näkee vaikuttavan ulkonäön olevan valuuttaa, jota voidaan vaihtaa menestykseen ja korkeaan arvoon niin ammattimaisesti kuin yksityisessä elämässäkin.

Sangar Kristiine Keskus Tallinna.

Kristiine Keskus.

Tallinnan puitteissa Kristiinen liikkeen toimintaa tukee toinen, lähellä lentokenttää sijaitsevassa Ülemiste kauppakeskuksessa oleva myymälä.

Sangar miesten vaateliikkeet Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Kristiine Keskus
Endla 45, 2. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
sangar.ee

Ülemiste Keskus
Suur Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Yhtiön taustat ja historia

Sangar on valmistanut laatupaitoja Virossa vuodesta 1956. Tämän menestystarinan taustalla on mies, jolla oli visio.

Jüri Kraftista tuli tehtaan johtaja 28-vuoden ikäisenä, ja hän ohjasi toiminnan vakaalla kädellä läpi vaikeiden aikojen. Hän teki niin apunaan vakaumus, taidot, ja perinteet.

Kraftin visio yhtiöstä oli tarkkaan läpimietitty ja hän katsoi tulevaisuuteen, sen sijaan että olisi pyrkinyt ansaitsemaan nopeita voittoja.

Kun muut valmistajat leikkasivat tuotantoaan, Kraft osasi pitää tärkeimmän voimavaransa – hänen kokeneet ammattilaisensa. Ilman näitä ihmisiä ja heidän kokemustaan yhtiö ei olisi nykyisin mitään muuta kuin tavallinen paidanvalmistaja.

Voidaankin sanoa, että tavallaan kaikki Sangarin paidat näyttävät valmistajaltaan. Ne heijastavat vakaita herrasmiesmäisiä laatuja, hienoa eleganssia, itsevarmuutta, sekä kunnianhimoa olla täydellinen kaikissa yksityiskohdissa.

Yhtiö jatkaa nykyisin vakaata kurssiaan, saaden jatkuvasti uusia kanta-asiakkaita, osoituksena toiminnan oikeasta suunnasta ja vakaasta pohjasta.