Tallinnan Sangla korukaupat

Sangla korukauppoja on Tallinnassa kaksi kappaletta, joista toinen on Virukeskuksen 1. kerroksessa (Viru väljak 4).

Myymälä on erikoistunut kulta- ja jalokivituotteisiin, jonka ohessa toimii kultaseppätöiden vastaanotto.

Sangla TallinnaPäätuotekategorioihin liikkeessä lukeutuvat kihlasormukset, hääsormukset, sekä erilaiset kulta- ja hopeakorut jalokivillä & ilman jalokiviä.

Voit ostaa lisäksi palladiumista (platinaryhmään kuuluva arvometalli) tehtyjä koruja, luonnonjalokiviä, timantteja, sekä sijoitustimantteja.

Kaupan on myös riipuksia, ketjuja, korvarenkaita, solmionpidikkeitä, rahaklippejä, kuin myös horoskooppi- ja riimumerkkikoruja.

Yksi Sanglan erikoisosaamisen alueista ovat hää- ja kihlasormukset, joiden suhteen tarjolla on laaja valikoima tuotteita.

Itse valmistamiensa korujen ohella Sangla edustaa jalokivialan tuotemerkeistä muun muassa valmistajia Giorgio Martello, UnoAErre, Naiomy, sekä Nomination.

Sangla Juveelisalong AS perustettiin vuonna 1966, paikallisten kultaseppien perustaman “Ühendus” nimisen osuuskunnan laillisena seuraajana.

Yhtiön työpaja on sijainnut vuodesta 1985 Tallinnan vanhankaupungin Kullassepa-kadun varrella, jonka nimi juontaa sen historiasta kultaseppien katuna (jo 1500-luvulta lähtien).

Toiminta-aikansa alusta saakka koruliikkeen päätoimintaan ovat kuuluneet mittatilaustöinä toteutettujen korujen valmistus ja valmiskorujen myynti.

Tallinnan Sangla korukaupat

Sangla Juveelisalong Kullassepa
Kullassepa 7
10146 Tallinna
www.sangla.ee

Sangla Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.sangla.ee

Viru Keskus kauppakeskuksessa toimiva Sanglan koruliike on rakennuskompleksin 1. kerroksen tiloissa.

Tarkemmin määriteltynä löydät kauppapaikan Kuldan Luxury ja Goldtime koruliikkeiden välisestä tilasta.