Sangla korukauppa Tallinna – vanhakaupunki

Sangla korukauppa Tallinna operoi kaupungin puitteissa ydinkeskustan ja vanhankaupungin alueella, osoitteessa Kullassepa 7.

Myymälä on erikoistunut kulta- ja jalokivituotteisiin, jonka ohessa toimii kultaseppätöiden vastaanotto.

Päätuotekategorioihin liikkeessä lukeutuvat kihlasormukset, hääsormukset, sekä erilaiset kulta- ja hopeakorut jalokivillä & ilman jalokiviä.

Voit ostaa lisäksi palladiumista (platinaryhmään kuuluva arvometalli) tehtyjä koruja, luonnonjalokiviä, timantteja, sekä sijoitustimantteja.

Sangla korukauppa Tallinna.

Kaupan on myös riipuksia, ketjuja, korvarenkaita, solmionpidikkeitä, rahaklippejä, kuin myös horoskooppi- ja riimumerkkikoruja.

Yksi myymälän erikoisosaamisen alueista ovat hää- ja kihlasormukset, joiden suhteen tarjolla on laaja valikoima tuotteita.

Itse valmistamiensa korujen ohella firma edustaa jalokivialan tuotemerkeistä muun muassa valmistajia Giorgio Martello, UnoAErre, Naiomy, sekä Nomination.

Liikkeen taustalla oleva Sangla Juveelisalong AS perustettiin vuonna 1989, vuonna 1966 organisoidun, paikallisten kultaseppien perustaman “Ühendus” nimisen osuuskunnan laillisena seuraajana.

Sangla koruliike Tallinna.

Yhtiön työpaja on sijainnut vuodesta 1985 alkaen Tallinnan Kullassepa-kadun varrella, alueella, jonka nimi juontaa sen historiasta kultaseppien katuna jo vuodesta 1528 lähtien.

Toiminta-aikansa alusta saakka koruliikkeen päätoimintaan ovat kuuluneet mittatilaustöinä toteutettujen korujen valmistus, valmiskorujen myynti, jalokivien myynti, sekä kaikki kultasepäntyöt.

Mikäli sinulla on olemassa kysymyksiä liittyen jalokiviin tai koruihin, voit soittaa koruliikkeen omistaja Jevgeni Kampukselle päivittäin klo 10-20 (yhteystiedot löytyvät myymälän nettisivuilta).

Yhtiön pääpaikka on ollut perustamisestaan lähtien vanhassa 1600-luvulla rakennetussa kaupunkitalossa, osoitteessa Kullassepa 7.

Sangla korukauppa Tallinna liikkeestä ostetut kullatut ja hopeoidut korut sekä metalliseoskorut kannattaa yhtiön antamien mukaan suojata aerosoleilta (kuten hiussuihkeet ja deodorantit). Aerosolin ja jopa kasvovoiteen vaikutuksesta metallilevyt tummenevat nopeasti.

Lisäksi koruliike suosittelee säilyttämään kulta-, hopea- ja metallikoruja erillisissä laatikoissa. Kullatut ja hopeoidut korut ovat erityisen herkkiä naarmuille.

Metalliseoksesta valmistetut korut eivät toisaalta vaadi erityisiä hoitotuotteita, ja ne voidaan tarvittaessa pestä lämpimällä vedellä ja saippualla ja kuivata sitten huolellisesti.

Kaikki kultakorut on mahdollista pestä liuoksessa, jossa on teelusikallinen kuumaa vettä, teelusikallinen huolellisesti liuotettua mietoa pesujauhetta (ei-emäksistä) ja teelusikallinen hankausalkoholia. Korut on jätettävä liuokseen hetkeksi, sitten hierottava huolellisesti pienellä harjalla (esimerkiksi vanhalla hammasharjalla), huuhdeltava lämpimällä vedellä, jonka jälkeen korut kuivataan.

Sangla korukauppa Tallinna
Kullassepa 7
10146 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 12-18
sangla.ee

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Sangla korukauppa Tallinna myymälästä on putiikin virallinen Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/SanglaJuveelisalong/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeen ajankohtaisiin tarjoustuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.