Tallinnan Sanrio Hello Kitty kauppa (SULJETTU)

Tallinnan Hello Kitty kauppa, joka toimii Virukeskuksesta käsin, tarjoaa myös muihin Sanrion hahmoihin liittyviä tuotteita. (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Hello Kitty (ハローキティ) on punaisella rusetilla varustettua töpöhäntäkissaa esittävä hahmo, jonka on luonut japanilainen Sanrio vuonna 1974.

Sanrio Hello Kitty kauppa Viru Keskus TallinnaHahmosta on tullut yksi japanilaisen kawaii-kulttuurin suosituimmista edustajista, sillä nykyisin Hello Kitty tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli €5,6 miljardin arvosta vuosittain.

Alunperin Hello Kitty tuotteita kehitettiin esimurrosikäisille tytöille, mutta valikoima kattaa tätä nykyä myös aikuisille kuluttajille tarkoitetut tuotteet.

Hello Kitty maailmaan on arvioitu kehitetyn 50 000 erilaista tuotetta, aina koulutarvikkeista muotiasusteisiin ja kulutuselektroniikkaan saakka.

Olemassa on mös Hello Kitty TV-sarjoja sekä kaksi japanilaista Sanrio teemapuistoa, Harmonyland ja Sanrio Puroland, joissa Hello Kitty on pääosassa.

Hello Kitty kauppa Viru Keskus TallinnaTallinnan myymälässä on kaupan muun muassa Hello Kitty koruja, vaatteita, asusteita, laukkuja, kenkiä, urheiluvarusteita, kauneudenhoidon ja vartalonhoidon tuotteita, elektroniikkaa ja musiikkia, leluja, koulu-ja toimistotarvikkeita, sekä tavaraa kotiin ja autoon.

Voit ostaa kauppapaikasta myös muihin Sanrion hahmoihin – My Melody, Charmmykitty, Keroppi, Cinnamoroll, Chococat, Badtzmaru, Kuromi, jne – liittyviä tuotteita.

Sanrio Hello Kitty Tallinna operoi verkkokauppaa, osoitteessa www.internetipood.com/hellokitty, jossa voit tutustua osaan tuotteista ja niiden hintoihin.

Sanrio Hello Kitty Viru Keskus (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.hellokitty.ee
www.facebook.com/HelloKittyEesti

Sanrio

Sanrio Co., Ltd. (株式会社サンリオ) on japanilainen yhtiö, joka kehittää, lisensioi, ja valmistaa tuotteita etenkin japanilaiseen kawaii (söpo) pop-kulttuuriin liittyen.

Yhtiön tuotteisiin kuuluu mm. paperitavaraa, koulutarvikkeita, lahjatavaraa, ja oheistuotteita, joita myydään maailmanlaajuisesti jälleenmyyjien sekä Sanrion omien erikoiskauppojen kautta.

Sanrion tunnetuin hahmo on Hello Kitty, pienikokoinen gijinka tyttökissa, jonka nimi on virallisesti Kitty White.

Vuonna 1974 kehitetyn ja maailman suosituimpiin brändeihin kuuluvan Hello Kittyn olemukseen kuuluu punainen rusetti eikä näkyvissä olevaa suuta.

Hello Kitty, jolla varustettuja tuotteita myydään yli 60:ssä maassa, vastaa vuosittain noin puolesta kaikesta Sanrion myynnistä.

Muita Sanrion luomia suosittuja hahmoja ovat esimerkiksi The Little Twin Stars, My Melody, Keroppi, Tuxedo Sam, Badtz-Maru, Chococat, Cinnamoroll, Sugarbunnies, Jewelpet, ja Wish me mell.

Näille hahmoille on luotu Japaniin kaksi omaa teemapuistoaan, Sanrio Puroland (Tama, Tokio) sekä Harmonyland (Hiji, Ōita, Kyūshū).

Yhtiön kansainvälinen slogan on “Small Gift, Big Smile”, eli suomeksi “pieni lahja, suuri hymy”, joka on ollut firman toiminnan perustana yli 40:n vuoden ajan.

Sanrion filosofiana on, että lahja on enemmän kuin pelkkä lahja. Lahja tarkoittaa mieluumminkin tapaa ilmaista sydämellisimpiä tuntemuksiamme toisillemme.