ScandiKids lastenvaateliike Tallinna

ScandiKids lastenvaateliike Tallinna sijaitsee kaupungin puitteissa osoitteessa Kadaka tee 4.

Skandinaavista lastenvaatteiden muotia edustavan liikkeen tuotevalikoimat kattavat vaatteet lapsille ja nuorille aina 12-ikävuoteen saakka.

Myymälä edustaa hyvin tunnettuja ruotsalaisia, islantilaisia, tanskalaisia, sekä virolaisia tuotemerkkejä, jotka on valmistettu korkeaan laatuun ja pohjoismaalaisiin sääolosuhteisiin soveltuvina.

ScandiKids lastenvaateliike Tallinna.

Liikkeessä tarjolla oleviin brändeihin kuuluvat muun muassa A Little Lovely Company, Alecto, Babybjörn, Babyzen Yoyo2, Besafe, Bibs Lutid, Bjällra, Bjällra Of Sweden, Bloomingville, Bugaboo, Bumbleride, Childhome, Childhome, En Fant, Ette Tete, Fixoni…

Lastenvaateliike Tallinna.

…Gobabygo, Jabadabado, Jellycat, Kidkraft, Kids Concept, Konges Sljod, Lesenfants, Linea Mamma Baby, Maxi Cosi, Melissa & Doug, Micro, Mikk-Line, Mini Rodini, Mr. Maria – Miffy, Oyoy Living Design, Sebra Interior, Smallstuff, Strider, Strider, Trunki, Vilac, Voksi, sekä Zazu.

Tallinnan myymälässä on tarjolla lisäksi korkealaatuisia ja jännittäviä lasten leluja, lahjatuotteita varpajaisiin, ja paljon muuta.

Lastenvaatekauppa Tallinna.

Useimmat vaatteet edustavat unisex-tyyliä ja ne on valmistettu luomupuuvillasta tai merinovillasta. Näistä vaatteisiin käytettyä luomupuuvillaa viljellään ilman haitallisia hyönteisten ja rikkakasvien torjunta-aineita tai keinolannoitteita.

Tällaista materiaalia käyttävät vaatteet ovat pehmeämpiä ja kestävämpiä, ja niiden on tarkoitus pysyä kunnossa myös seuraavan sukupolven käyttöä silmälläpitäen.

ScandiKids lastenvaateliike Tallinna
Kadaka tee 4
10621 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 11-15
scandikids.ee

Voit saada lisätietoja ScandiKids lastenvaateliike Tallinna myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/scandikidsestonia/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeen ajankohtaisiin tarjouksiin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.