Tallinnan Serge alusvaateliike

Valkovenäläinen alusvaatemerkki Serge on edustettuna Tallinnassa yhdellä, Sikupilli kauppakeskuksesta löytyvällä myymälällä.

Serge myymälässä on kaupan luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja naisten alusvaatteita: rintaliivejä, yöpaitoja,
pyjamia, mutta myös ulkoiluvaatteita.

Serge alusvaateliike Sikupilli Keskus TallinnaMerkki tunnetaan luonnollisten materiaalien käytöstä, korkeasta tuotteiden laadusta, sekä kauniisti muotoilluista alusvaatteista.

Tärkein Sergen alusvaatteiden valmistamisessa hyödynnetty materiaali on puuvilla.

Tavaramerkin takaa löytyvä valmistaja on Valkovenäjän johtavia naisten ja miesten luonnonmukaisista kankaista tehtyjen alusvaatteiden ja vaatekappaleiden tuottajia.

Serge Ltd perustettiin vuonna 1996 Minskin kaupungissa, filosofialla, jossa panostetaan erityisesti tuotesuunnitteluun ja kankaiden toimittajien valintaprosessiin.

Yhtiö käyttää alusvaatteisiinsa vain korkeimman laatuisia materiaaleja, jotka suunnittelijoiden käsissä muutetaan tyylikkäiksi ja käyttömukaviksi malleiksi.

Kaikki mallit suunnitellaan Sergen omilla studioilla, prosessissa, jossa jokainen yksityiskohta ja detaili punnitaan huolella, tavoitteena mahdollisimman mukava alusvaate.

Sergellä on Virossa yhteensä kaksi kauppapaikkaa, ja kaiken kaikkiaan yli 270 myymälää kymmenessä eri maassa.

Voit tutustua Tallinnan myymälän tuotteisiin ja tuotteiden hintoihin Serge verkkokaupassa, osoitteessa www.Serge.ee.

Tallinnan Serge myymälät

Serge Sikupilli Keskus
Tartu mnt 87
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.serge.ee

Serge myymälät muualla Virossa

Serge Rakvere Põhjakeskus
Haljala tee 4
44415 Rakvere (Lääne-Virumaa)
www.serge.ee

Yksi parhaista tavoista pitää merkillä uusia Serge myymälöihin tulevia tuotteita on ketjun Viron Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/EstoniaSerge.

Koko konsernin viralliset verkkosivut (ja uusimmat kuvastot) löytyvät osoitteesta www.Serge-Fashion.by.