Tallinnan Sesoon Kalamaja Kohvik kahvila-ravintola

Kahvila-ravintola Sesoon Kalamaja Kohvik toimii Tallinnan Põhja-Tallinnan kaupunginosassa, osoitteessa Niine 11.

Sesoon Kalamaja Kohvik, jonka toimipaikka on noin 600 metrin päässä Balti jaam rautatieasemalta, tarjoaa erittäin korkealaatuisia mutta kohtuuhintaisia ruokia.

Sesoon Kalamaja Kohvik kahvila-ravintola Tallinna.

Ravintolan ruokalista, joka on koottu muun muassa modernin virolaisen keittiökulttuurin parhaimmistosta, vaihtuu kausittain.

Sesoonin ruokalistalla (jonka voit lukea läpi paikan virallisilla nettisivuilla, www.kohviksesoon.ee) olevat kategoriat ovat alkuruoat, sandwichit, salaatit, ruoat viinin kanssa, keitot, kalaruoat, liharuoat, kasvisruoat, sekä jälkiruoat.

Sesoon Kalamaja Kohvik ateriat Tallinna.

Ruokajuomaksi voit ottaa juomalistalta esimerkiksi alkoholijuomien puolesta mm. kuohuviiniä, samppanjaa, valkoviiniä, roseeviiniä, punaviiniä, digestiiviä, siideriä, olutta, likööriä, brandyä, konjakkia, calvadosta, grappaa, vodkaa, bitteriä, giniä, rommia, viskiä, tequilaa, cachacaa, kuin myös cocktaileja.

Alkoholittomia juomia listalla ovat virvoitusjuomat, vedet, mehut, smoothie-juomat, tuoremehut, ja kuumat juomat (kahvi, espresso, latte, yrttitee, vihreä tee, Earl Grey tee, kaakao, ja glögi).

Sesoon Kalamaja Kohvik
Niine 11
10414 Tallinna
Aukioloajat: ma-ke klo 11-22, to-la klo 11-23, su klo 11-16
www.kohviksesoon.ee

Sesoon Kalamaja Kohvik ravintolan virallinen Facebook sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/KohvikSesoon.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä mm. uusista kausimenuista ja ruokalistan kohokohdista, tapahtumista ravintolassa, tarjouksista ja promootioista, ja paljon muuta.