SilberAuto – Mercedes-Benz Viro autokauppa

SilberAuto, tasokas (suomalaisen Vehon omistama) Jeep, Mitsubishi, ja Mercedes-Benz Viro autokauppa, toimii maan puitteissa 7 autoliikkeellä alueilla Tallinna, Maardu, Rakvere, Tartto, Pärnu, sekä Tänassilma (Viljandi).

Uusien Mercedes-Benz, Jeep, ja Mitsubishi autojen sekä käytettyjen vaihtoautojen ohella yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa autohuollot, varaosamyynti, sekä autovuokraus.

Autoliikkeen uusien autojen valikoimissa saksalaista laatua ja perinteitä edustaa Mercedes-Benz, amerikkalaista designia ja käyttömukavuutta parhaimmillaan oleva Jeep, sekä japanilaisen teknologian viimeisimmät saavutukset ja innovaatiot sisältävä Mitsubishi.

SilberAuto Järve Tallinna - Mercedes-Benz Viro autokauppa.

Järve (Tallinna).

Myymälöissä oleva henkilökunta voi auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmasi liittyen autojen ostamiseen ja myymiseen, mukaanlukien leasing, vakuutukset, takuuajat, sekä vaihtoautojen myynnin liikkeelle.

Kustakin toimipaikasta löytyy lisäksi hyvä valikoima käytettyjä vaihtoautoja ostettavaksi.

Valikoimiin lukeutuu eenkin yhtiön edustamia merkkejä, mukaanlukien henkilöautoja sekä hyötyajoneuvoja taloudellisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin.

Mercedes-Benz Viro - Mercedes-AMG GT Coupé.

Mercedes-AMG GT Coupé.

Myynnissä on erilaisia käytettyjä ajoneuvoja tehtaan takuudella, ja voit myös ostaa ostetulle autolle lisätakuun Marsh -vakuutusyhtiöltä.

Tarjolla olevat autot ovat läpäisseet teknisen tarkastuksen, mutta ajoneuvon valinnassa on aina oleellista ottaa huomioon sen ikä ja ajokilometrien määrä.

Mercedes Viro - Mercedes-Benz AMG EQS 53 4 MATIC.

Mercedes-Benz AMG EQS 53 4 MATIC.

Yhtiö voi toimittaa sinua kiinnostavan – internetin kautta löytämäsi – ja yhtiön kautta myynnissä olevan käytetyn ajoneuvon sinua lähimpään SilberAuto toimipaikkaan.

Autoliikeketju ei myy asiakkaidensa käytettyjä ajoneuvoja eteenpäin komissiopohjaisesti, vaan ostaessasi uuden auton, he tekevät arvion ja ostotarjouksen vanhasta ajoneuvostasi.

SilberAuto Ülemiste Tallinna - Mercedes-Benz Viro autokauppa.

Tallinna (Ülemiste).

Huoltotoiminnan suhteen lähes kaikki Virossa olevat toimipisteet voivat auttaa sinua pitämään ajoneuvosi hyvässä kunnossa.

Huoltokeskukset käyttävät edistynyttä teknologiaa ja sertifioituja ammattilaisia, jotka parantavat taitojaan jatkuvasti käymällä autovalmistajien tehtaiden järjestämillä koulutuskursseilla.

Voit yksinkertaisia korjauksia varten tuoda toimipaikkoihin myös automerkkejä, joita yhtiö ei itse edusta myymälöissään.

SilberAuto Rakvere - Mercedes-Benz Viro autokauppa.

Rakvere (kuvassa Mercedes-Benz sähköautot EQA ja EQC).

Oikeanlaiset varaosat ovat turvallisuuden avaintekijä, ne pidentävät ajoneuvon käyttöikää sekä lisäävät auton arvoa myynnin yhteydessä.

Autoliikkeen edistynyt logistiikkajärjestelmä toimittaa tätä silmälläpitäen juuri oikeanlaiset varaosat myyntiin Tallinnassa ja Pärnussa sijaitsevilta suurilta varastoiltaan käsin.

Niiden ohella kaikissa myymälöissä, mukaanlukien Tallinnan autoliikkeet, on varaosia ja olennaisia lisätarvikkeita säännöllisiä huoltoja ja tyypillisiä korjauksia varten.

Varaosia tulee ketjun myymälöihin päivittäin kahdella tätä varten olemassaolevalla rekalla toimitettuina. Varaosien lisäksi liikkeistä löytyy ostettavaksi alkuperäisiä lisätarvikkeita sekä lisävarusteita.

SilberAuto – Mercedes-Benz Viro autokauppa

Maardu
Fosforiidi 16
Maardu 74114
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17
silberauto.ee/en/

Pärnu
Riia mnt 231a
Pärnu 80042
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17

Rakvere
Haljala tee 1
Tõrremäe, Lääne-Virumaa 44415
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17

Tallinna Järve
Järvevana tee 11
Tallinn 11314
Aukioloajat (automyynti): maanantai-perjantai 8-19, lauantai 10-15
Aukioloajat (huolto): maanantai-perjantai 8-20, lauantai 10-15
Aukioloajat (varaosamyynti): maanantai-perjantai 8-17

Tallinna Ülemiste
Peterburi tee 50a
Tallinn 11415
Aukioloajat (automyynti): maanantai-perjantai 8-18, lauantai 10-15
Aukioloajat (huolto): maanantai-perjantai 8-17

Tartto
Ringtee 61
Tartu 61713
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-18

Viljandi Tänassilma (kori- ja maalityöt sekä vauriohoito)
Piirimäe 14
Tänassilma (Viljandi) 76406
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17

Voit saada lisätietoja SilberAuto Mercedes-Benz Viro autokauppa toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/mercedesbenzeesti/.

Sivuilla kerrotaan Mercedes-Benz automerkin uutisista Virosta ja maailmalta, autoliikkeen tarjouksista ja tapahtumista, sekä paljon muuta.