Silmajaam Optika – optikko Tallinna – vanhakaupunki

Silmajaam Optika, hyvä optikko Tallinna vaihtoehto, palvelee keskeisellä paikalla Viron pääkaupunkia, vanhankaupungin alueella osoitteessa Vana-Viru 11.

Optikkoliikkeen tuote- ja palveluvalikoima sisältää silmälasilinssit, kehykset, näöntarkastukset, sekä piilolinssit.

Profiililtaan silmälasikauppa on suurista optikkoketjuista erillinen, laadukkaaseen asiakaspalveluun, yksilöllisiin kehyksiin, ja maailmanluokan linsseihin panostava paikka.

Suomalaisille asiakkaille liikkeen kohokohtiin lukeutuvat ammattitaitoinen suomenkielinen palvelu, tilattujen lasien valmistuminen 24 tunnin kuluessa, uusien linssien laittaminen vanhoihin kehyksiin, sekä valmiiden silmälasien lähettäminen Suomeen ilmaiseksi.

Linssien puolesta vaihtoehtoihin lukeutuvat (valmistajilta Hoya, Essilor, ja Zeiss) yksiteholinssit, mukautuvat yksiteholinssit, polykarbonaatti yksiteholinssit, toimistomoniteholinssit, näyttöpäätelinssit, moniteholinssit, DriveWear (linssit ajoon), Transitions Vantage linssit (itsestään tummuva polarisaatio), sekä kaksiteholinssit.

Myymälän mallisto erilaisia kehyksiä on laaja, ja edustaa silmälasimaailman parhaimpia, ajankohtaisia merkkejä.

Kehysvalikoimiin ja kehysten hintoihin, kuin myös linssien lähtöhintoihin (ilman lisäpalveluita, kuten vaikkapa likaa hylkiviä pinnoitteita) voi tutustua Silmajaamin verkkosivuilla.

Näöntarkastukset optikkosalongissa ovat ilmaisia, mutta niiden perusteella kirjoitetut silmälasireseptit ovat maksullinen lisäpalvelu.

Tallinnalaisella optikkoliikkeellä on nettisivuillaan (vironkielisellä puolella) lisäksi piilolinssien verkkokauppa, jonka avulla voit tutustua myymälän piilolinssivalikoimiin ja tuotteiden hintoihin. Piilolinssejä löytyy kategorioissa 1 pv piilolinssit, 1 kk piilolinssit, 3 kk piilolinssit, tooriset piilolinssit, sekä värilliset piilolinssit.

Silmajaam Optika – optikko Tallinna
Vana-Viru 11
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-18, lauantai 11-16
silmajaam.ee

Silmajaam Optikan ajankohtaiset tarjoukset on lueteltu yhtiön verkkosivuilla “Tarjoukset” linkin takana (vironkielinen puoli “Pakkumised”).

Voit varata ajan ilmaiseen näöntarkastukseen soittamalla liikkeeseen. Kyselyitä varten firmalla on olemassa verkkosivuillaan myös yhteydenottolomake.