Tallinnan Silver City koruliikkeet (SULJETTU)

Silver City koruliikeketjulla on Tallinnassa neljä myymälää, joista yksi on keskustan Tallinna Kaubamajan tiloissa (Gonsiori 2). (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Ketjun salongeista löytyvät tuotteet edustavat muun muassa alkuperäisiä designeja ja luonnonmukaisia materiaaleja.

My Secret Silver City Koruliike TallinnaKorujen suunnittelussa on otettu mukaan esimerkiksi viljeltyjä makeanveden helmiä, luonnollisia puolijalokiviä, ja Swarovski-kristalleja.

Ostettavissa on myös hopeasta ja teräksestä käsintehtyjä koruja.

Koruliikkeissä on tarjolla tuotteita miehille, naisille, ja nuorille asiakkaille – tyyleissä aina klassista malleista moderneimpiin, uniikeimpiin muotoihin saakka.

Salonkien keskeisiin tuotemerkkeihin kuuluvat Muza Design ja My Secret korutuotteet.

Näistä Muza Design edustaa ainutlaatuista, erityisesti modernia korumuotoilua.

Muza Designin hopeasta ja teräksestä toteutetuille korukokoelmille ominainen piirre on niiden aksenttien vaihdettavuus, jonka avulla koruille voi antaa uuden ilmeen vaikkapa päivittäin.

Brändin riipuksiin voidaan kiinnittää erilaisia ketjuja, korvakoruja, avaimenperiä, tai muita koruja heijastamaan päivän tunnelmaa tai kantajansa persoonallisuutta.

Tuotemerkki My Secret on tapa naiselle edustaa persoonallisuuttaan erilaisella salaperäisellä tavalla kutakin päivää varten erikseen.

My Secret korujen käyttäjät voivat luoda oman tarinansa helmillä ja koruilla, heijastaen tyylissään lähimmäistensä tukea ja rakkautta.

Kyseessä on mahdollisuus uudistaa koruja jokaista päivää varten: vaihtamalla helmiä ja rannerenkaita, kaulakoruja, tai korvarenkaita erilaista päivittäistä ulkonäköä varten.

My Secretin koruilla voi luoda uniikin sekoituksen helmien muotoja ja värejä, jotka edustavat henkilökohtaisia unelmia ja salaisuuksia.

Kaikkien korukategorioiden puolesta Silver Citystä löytyvät korvakorut, kaulakorut, rannerenkaat, jalkarenkaat, ketjut, hiusklipit, vartalokorut, riipukset, lasten korut, miesten korut, käsintehdyt uniikkikorut, sormukset, korurasiat, rukousnauhat, sekä lusikat.

Tallinnan Silver City myymälät (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Silver City Smuuli Maxima
Smuuli tee 9
13629 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.silvercity.ee

Silver City Tallinna Kaubamaja
Gonsiori 2
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.silvercity.ee

Silver City Mustika Keskus
A.H. Tammsaare tee 116
12915 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.silvercity.ee

Silver City Norde Centrum
Lootsi 7
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.silvercity.ee

Silver City myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Silver City Narva Astri Keskus
Tallinna mnt 41
20605 Narva
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-19
www.silvercity.ee

Astri Keskus kauppakeskuksen puitteissa Narvaa löytyvä Silver City koruliike sijaitsee rakennuksen 1. kerroksesta, Optika-optikkoliikkeen ja Reisibüroo Travibest matkatoimiston välistä.