Sinsay – Tallinna vaatekaupat – 7 myymälää Virossa

Voit valita yhteensä 7 Sinsay myymälä vaihtoehdosta Viron alueella, mukana ketjun Tallinna vaatekaupat kauppakeskuksissa Nautica, Kristiine, Ülemiste Keskus, sekä Rocca al Mare.

Puolalaisen vaatemerkin kokoelmat on suunnattuja etenkin nuorille naisille, jotka hakevat jokapäiväistä inspiraatiota ja alkuperäisiä asuja juhlintaan sekä ulkona illanviettoon.

Tuotemerkin ominaisimpia piirteitä ovat monimuotoisuus, uniikit, nykytrendeihin perustuvat designit, sekä rohkeat kuvioinnit ja painatukset.

Sinsay Rocca al Mare - Tallinna vaatekaupat.

Rocca al Mare (Tallinna).

Brändin tyypillisimpiä yksittäisiä vaatekappaleita ovat t-paidat rohkeilla painokuvioilla tai kuvioinneilla, kuin myös omintakeiset asusteet.

Etupäässä kokoelmat ja markkinointi on kohdistettu 15-24 vuotiaille naisille, jotka eivät pelkää olla kokeellisia muodin suhteen ja haluavat tietoisesti luoda oman, massoista erottuvan tyylinsä. Brändiltä löytyy vaatteita ja asusteita myös muille ikäryhmille ja miehille, sekä lasten vaatteiden kokoelma.

Sinsay Port Artur Pärnu - Viron vaatekaupat.

Port Artur (Pärnu).

Kun vierailet jossakin yhtiön Viron myymälöistä, voit ostaa mm. päällysvaatteita, takkeja, neuleita, paitoja, t-paitoja, puseroita, hameita, mekkoja, shortseja, housuja, farkkuja, kenkiä, hattuja, huiveja, hansikkaita, asusteita, laukkuja, selkäreppuja, kosmetiikkaa, koruja, sekä alusvaatteita.

Tuotemerkkinä brändi on ollut toiminnassa vuodesta 2013, kuuluen puolalaiseen LPP SA muotikonserniin, joka omistaa myös vaatekaupan ketjut Reserved, CROPP, House, ja Mohito.

Sinsay – Tallinna vaatekaupat – osoitteet & aukioloajat – Viron vaatekaupat

Narva – Astri Keskus
Tallinna mnt. 41, 2. kerros, Astri Keskus
20605 Narva
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
sinsay.com/sq/en/

Pärnu – Port Artur
Lai 7, 1. kerros, Port Artur
80011 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Nautica
Ahtri 9, 1. kerros, Nautica
10151 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Kristiine
Endla 45, 2. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tallinna – Rocca Al Mare
Paldiski maantee 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
51014 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Voit saada lisätietoja Sinsay Tallinna vaatekaupat toimipaikoista yhtiön sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/SinsayEE/.

Seuraamalla Facebook-sivua saat päivityksiä muun muassa brändin uusimmista kokoelmista, verkkokaupan tarjouksista, tuotemerkin tapahtumista eri puolilla Tallinnaa & Viroa, ja paljon muuta.