Tallinnan Sixt autovuokraamot

Sixt autovuokraamolla on Tallinnassa neljä toimipaikkaa, jonka ohella tarjolla on vuokra-auton toimituspalvelu alueen hotelleihin.

Vuonna 1912 Münchenissä perustettu Sixt on nykyään Euroopan johtavia autonvuokrauksen palveluita tarjoavia yhtiöitä.

Sixt autovuokraamo TallinnaSixtin palveluihin lukeutuvat autonvuokraus, autoleasing, kuin myös autokaluston hallinta (fleet management), sekä konsultointipalvelut.

Osoituksena Sixtin palveluiden korkeasta laatutasosta yhtiö on saanut muun muassa parhaan autovuokraamon palkinnon, World Travel Car Hire Awardin, Euroopan autovuokraamojen kategoriassa.

Voit varata autovuokrasi Tallinnan vuokrauspisteisiin Sixtin nettipalvelun kautta.

Tarjolla on ajoneuvoja muun muassa kategorioissa henkilöautot, 4×4 ajoneuvot, pakettiautot ja pikkubussit, urheiluautot, avoautot, ja useita muita autovuokrauksen asiakkaiden tarpeita vastaavia luokkia.

Sixtin valikoimiin kuuluvat lisäksi luksusautot esimerkiksi tärkeisiin tapahtumiin. Autot on mahdollista saada toimitettuina kohteeseesi Tallinnassa.

Mikäli tarpeesi on kuorma-autolle tai suuremmalle pakettiautolle, saat myös näihin tarpeisiin vastaavia ratkaisuja soittamalla firman tilauskeskukseen tai käymällä jossakin Sixtin Tallinnan palvelupisteistä.

Sixt operoi Viron ohella myös muissa Baltian maissa ja niiden pääkaupungeissa (Riika ja Vilna) – niin keskustoissa kuin kaupunkien lentokentilläkin.

Jos olet matkustamassa Tallinnasta eteenpäin muualle Eurooppaan, Amerikoihin, Afrikkaan, tai Aasiaan, Sixtin kautta löytyvät laadukkaat autovuokraukset kaikkien näiden maanosien alueilla.

Yhteensä Sixt on edustettuna yli 105:ssä maassa, yli 4000:lla toimipaikalla – tärkeimpinä markkina-alueina ollessa Euroopan Italia, Saksa, Espanja, Belgia, ja Ranska.

Jos olet menossa Tallinnasta hiihtämään ja laskettelemaan Italian alpeille, Itävaltaan, Sveitsiin, Suomeen, tai vaikkapa viettämään unohtumatonta kaupunkilomaa Euroopan suurkaupunkeihin – Sixtillä on aina tarjolla vuokrauksia pikkuautojen, keskiluokan, ja premium-sarjan automaatti- & manuaalivaihteistoisina autoina.

Yhtiön valikoimiin kuuluu vain maailman johtavia automerkkejä: BMW, Mercedes Benz, VW, Toyota, Ford, Opel, jne.

Tallinnan Sixt autovuokraamot

Sixt Tallinn Lennujaam (lentokenttä)
Lennujaama tee 2
11101 Tallinn
Aukioloajat: ma-su klo 8-24, kansalliset juhlapäivät klo 9-18
ee.sixt.com

Sixt Tallinn Raudteejaam (rautatieasema)
Toompuiestee 37
10133 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-18, kansalliset juhlapäivät klo 10-17
ee.sixt.com

Sixt Tallinn Swissotel
Tornimäe 5
10145 Tallinn
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-17
ee.sixt.com

Sixt Tallinnan satamaterminaali D
Lootsi 13
15051 Tallinn
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-17, la-su klo 10-17
ee.sixt.com

Sixt autovuokraamot muualla Virossa

Sixt Tartu Lennijaam (lentokenttä)
Lennu tn. 44, Reola küla
61707 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 9-18, kansalliset juhlapäivät klo 10-17
ee.sixt.com

Viron Sixtillä on omat Facebook-sivunsa, osoitteessa www.facebook.com/sixt.eesti, jossa kerrotaan muun muassa ajankohtaisista kampanjatarjouksissa.