Skechers myymälät Viro – Tallinna, Tartto & Pärnu

Skechers myymälät Viro ketjuun kuuluu yhteensä kuusi liikettä alueilla Tallinna, Tartto & Pärnu, mukaanlukien yksi kauppa Tallinnan sataman lähellä olevassa Nautica kauppakeskuksessa (Ahtri 9).

Amerikkalaista alkuperää oleva ketju myy jalkineita koko perheen tarpeisiin, tarjoten mukavia kenkiä sekä miehille että naisille, niin nuorille kuin vanhoillekin.

Tuotevalikoimaan kuuluu lukuisia tyylejä urheilukenkiä sekä kenkiä vapaa-aikaan, huippulaatuisia klassisia jalkineita, katukenkiä, kuin myös varsikenkiä.

Skechers myymälät Viro - Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinna – Rocca al Mare.

Vuonna 1992 Manhattan Beachilla Kaliforniassa perustettu yhtiö toimii (pääkonttorinsa suhteen) edelleen saman kadun varrella, josta koko tuotemerkin tarina alkoi.

Tarinan juuret juontavat kalifornialaiseen rantataloon, jossa yhtiön perustajat hahmottelivat ensimmäistä kertaa Skechers-kengän tyylin – käyttökengät, jotka olivat ikonisia tuon ajan grunge-muotiin soveltuvina.

Skechers myymälät Tallinna - Kristiine Keskus.

Tallinna – Kristiine Keskus.

Tästä perustyylistä on vuosien varrella muodostunut laaja valikoima mallistoja ja tyylejä miehille, naisille, ja lapsille kaikkialla maailmassa – Kanadassa, Chilessä, Isossa-Britanniassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Italiassa, ja Indonesiassa, muiden joukossa.

Kun käyt ketjun myymälässä, tarjolla on jalkineita kaikenikäisille ja kaikkiin tarkoituksiin, mukaanlukien Memory Foam ja Relaxed Fit -tyylit, arkipäiväiset lenkkarit, saappaat, ja sandaalit.

Skechers Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Skechersin lasten jalkinekokoelmasta löytyy malleja, jotka vilkkuvat, joita voidaan pyörittää, jotka ovat leikkisiä ja värikkäitä.

Voit valita jalkineesi myös innovatiisista Skechers GO performanssityyleistä, jotka on suunniteltu aktiiviseen elämään, juoksemiseen, sekä yleiseen treenaamiseen.

Brändi on usein liitetty sen lukuisiin julkkistukijoihin, joihin lukeutuvat muun muassa legendaarinen amerikkalaisen jalkapallon tähti Joe Montana sekä eliitti-maratoonari Mebrahtom “Meb” Keflezighi.

Tallinnan kaupungissa voit löytää yhtiön liikkeitä suosittujen kauppakeskusten puitteista: sataman lähellä oleva Nautica Keskus, lentokentän vierestä löytyvä Ülemiste Keskus, sekä suomalaisomisteiset Kristiine Keskus & Rocca al Mare.

Skechers myymälät Viro – Tallinna, Tartto & Pärnu

Pärnu – Pärnu Keskus
Aida 7, 2. kerros, Pärnu Keskus
Pärnu 80011
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
skechers.ee

Tallinna – Kristiine Keskus
Endla 45, 2. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Nautica Keskus
Ahtri 9, 1. kerros, Nautica Keskus
10151 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Rocca al Mare Keskus
Paldiski maantee 102, 2. kerros, Rocca al Mare Keskus
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Tartu Lõunakeskus
51014 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Voit saada lisätietoja Skechers myymälät Viro ketjusta seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/skecherseesti/.

Skechers yrityksenä

Vuonna 1992 perustettu Skechers on yksi maailman johtavia korkean performanssin ja elämäntyylijalkineiden brändejä.

Yhtiö suunnittelee, kehittää, ja markkinoi kunakin hetkenä yli 3 000 erilaista jalkinetyyliä miehille, naisille ja lapsille.

Tuotemerkin menestys juontaa sen työntekijöistä, korkeasta laadusta, laajasta valikoimasta, monipuolisista jakelukanavista, sekä kohdistetusta monikanavaisesta markkinoinnista.

Brändi tarjoaa tuotteita kahdessa erillisessä jalkinekategoriassa.

Yksi on elämäntyylidivisioona, joka sisältää Skechers Memory Foam ja BOBS hyväntekeväisyystuotelinjan. Toinen on puolestaan Performance-divisioona, joka sisältää GOrun ja GOwalk -jalkineet.

Lisenssisopimusten kautta yhtiö tarjoaa asiakkailleen lisäksi muun muassa vaatteita, laukkuja, kelloja, silmälaseja, sekä leluja.

Skechers myy jalkineitaan tavarataloissa, jalkineiden erikoismyymälöissä, sekä itsenäisissä muotiputiikeissa, kuin myös yrityksen itsensä omistamien yli 900 jälleenmyyntipisteen & verkkokaupan kautta.

Yhdysvaltain ulkopuolella brändin tuotteita myydään yli 120 eri maassa, mukaanlukien Brasilia, Japani, sekä maat kautta Euroopan.

Yhtiöllä on kaksi päävarastoa maailmalla, joista Kalifornian varasto lähettää tuotteita Yhdysvaltain jälleenmyyjille, kun taas Belgian varasto palvelee Eurooppaa sekä muuta maailmaa.

Manhattan Beachin kaupungissa Kaliforniassa päämajaansa pitävä yhtiö on listattuna New Yorkin osakepörssissä, kaupankäyntisymbolin “SKX” alla.