S’NOB naistenvaateliike Tallinna – Foorum Keskus & Solaris Keskus

S’NOB naistenvaateliike Tallinna vaihtoehtoja löytyy kaupungin alueelta kahden myymälän verran, joista toinen on kävelymatkan päässä matkustajasatamassa sijaitsevassa Foorum kauppakeskuksessa (Narva mnt 5).

Ketjun myymälät kauppaavat tanskalaisen muotitalo Metropolin trendikkäitä ja suosittua brändejä, mukaanlukien vaatetuotemerkit Six Ames ja Nümp, muotikorubrändi Dyrberg/Kern, sekä kello- ja silmälasimerkki Komono.

Yhteistä S’NOB liikkeissä tarjolla oleville tuotemerkeille on ainutlaatuinen skandinaavinen minimalistinen disaini sekä mielenkiintoiset leikkaukset ja kankaiden valinta.

S'NOB naistenvaateliike Tallinna - Foorum Keskus.

Foorum Keskus.

Brändeistä Six Ames kokoelmat tarjoavat jotain kaikkiin tilanteisiin, yhdistäen naisellisen ja trendikkään ranskalaisen elämäntyylin skandinaaviseen osaamiseen ja yksinkertaisuuteen.

Six Ames yhdistää arkivaatteisiinsa jännittäviä & luksusmaisia elementtejä, luoden mielenkiintoisia ja sofistikoituneita lopputuloksia.

S'NOB naistenvaateliike Tallinna - Solaris Keskus.

Solaris Keskus.

Nümph on puolestaan ollut keväästä 2016 asti yksi Tanskan menestyneimpiä naisten muotibrändeistä, ja voit ostaa S’NOB liikkeistä kattavasti tuotemerkin ajankohtaiset kokoelmat.

Nümphin kokoelmat ovat samalla aikaa sekä moderneja että yksilöllisiä, painotuksina etenkin kangasprintit ja alkuperäiset kangaskuvioinnit, joilla tuotemerkki tekee mekoistaan, hameistaan, ja neuletakeistaan kiinnostavia.

Voit ostaa Tallinnan liikkeissä myös Nümph ulkovaatteita, housuja, farkkuja, sekä huiveja.

S’NOB naistenvaateliike Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Foorum Keskus
Narva mnt 5, Foorum Keskus
10117 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 11-18
snob.ee

Solaris Keskus
Estonia pst 9, 1. kerros, Solaris Keskus
11314 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja S’NOB naistenvaateliike Tallinna ketjusta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/SnobTallinn/.

Metropol yhtiön taustat ja historia

Ketjun tuotemerkkien takaa löytyvä Metropol on kunnianhimoinen skandinaavinen muoti-ja sisustusalan yhtiö, joka on yksi globaalin muotikaupan nousevista nimistä.

Yhtiö perustettiin vuonna 1997 Tommy Hyldahlin toimesta, ja nykyään sen omistuksiin kuuluu useita merkittäviä tuotemerkkejä, kuten Six Ames ja Nümp.

Konsernin omistamia brändejä jälleenmyydään yli 1 500 myymälässä kautta maailman, mukaanlukien Metropolin itsensä omistamat liikkeet, franchise-myymälät, sekä riippumattomat tukkumyyjät ja jälleenmyyntiketjut.

Metropol hallinnoi koko vaatteidensa tuotantoprosessia aina suunnittelusta ja materiaalien ostamisesta tuotantoon ja viimeisteltyjen vaatekappaleiden myyntiin saakka.

Yhtiön palkkalistoilla on noin 100 ihmistä Aarhusin ja Kööpenhaminan alueilla olevilla toimipaikoillaan.

Lisäksi Metropolilla on yli 1100 ihmisen työvoima Kiinassa olevilla tehtaillaan sekä asiakaspalvelijoita ja muuta henkilökuntaa Metropol-omisteisissa myymälöissä kautta Euroopan.

Metropol pyrkii tarjoamaan asiakkailleen skandinaavisesti suunniteltuja, huolellisesti viimeisteltyjä, ja korkealaatuisia tuotteita houkutteleviin hintoihin urbaaneille, muotitietoisille ihmisille, jotka ovat inspiroituneet ilmaisemaan persoonallisuuttaan.