Tallinnan Soccx vaateliike (SULJETTU)

Saksalainen naistenvaatteiden kauppaketju Soccx operoi Tallinnassa kaupungin suurimmasta ostoskeskuksesta, Ülemiste keskuksesta, käsin. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Soccx vaatteet on suunniteltuja naisille, joiden prioriteetteihin kuuluvat itseilmaisu, vapaus, ja positiivinen elämänasenne.

SoccxBerliiniläistä muotia edustava tuotemerkki toteuttaa trendikkäitä ja edullisia vaatekokoelmia, joista voit koota oman tyylikokonaisuutesi.

Soccx vaatteet valitsemalla on helppo varmistua korkealaatuisesta muodista, uniikista tyylistä, sekä nykyaikaisen zeitgeistin mukaisesta olemuksesta.

Vaatemerkin luonteenpiirteitä ovat myös selkeät tyylit yhdistettyinä rentoon hienostuneisuuteen, painottaen hienovaraisesti kantajansa naisellisuutta.

Soccx-brändin DNA – naisellisuus, älykkyys, ja itsevarmuus – on kapseloitu kuhunkin loistavalta näyttävään kokoelmaan.

Tuotemerkki, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1997 ja jonka ensimmäinen oma myymälä avattiin vuonna 2010, on osa saksalaista CLINTON Großhandels-GmbH konsernia.

Samaan konserniin kuuluvalla Camp David miestenvaatteiden kauppaketjulla on myös myymälöitä Tallinnassa.

Näitä kahta tuotemerkkiä yhdistävät elämäntyylibrändeinä itsetietoisuus, vapaus, ja positiivinen asenne elämää kohtaan.

Brändit kuuluvat nykyään tunnetuimpiin vapaa-ajan ja urheiluvaatteiden tuotemerkkeihin etenkin saksankielisessä osassa maailmaa.

Soccx-ketjulla on myymälöitä Saksan ja Viron ohella muun muassa Belgiassa, Hollannissa, Luxemburgissa, Tanskassa, Puolassa, ja Venäjällä.

Paras tapa pitää silmällä uusien Soccx kokoelmien julkaisua on ketjun virallinen Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/SOCCX.

Soccx Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Söjamäe 4
11415 Tallinna
www.soccx.de

Soccx vaatekauppa on sijoitettu Ülemiste ostoskeskuksen rakennuksen tiloissa paikan 2. kerrokseen.

Tarkkaan ottaen Soccx kauppapaikka löytyy McNeal putiikin ja Camp David miestenvaatemyymälän välisestä liiketilasta.

Kokonaisuutena Ülemiste Keskus on Viron suurimpia kauppakeskuksia, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella pinta-alalla.