Soft Gold – nahka- ja turkisliike Tallinna

Soft Gold nahka- ja turkisliike Tallinna toimii Viron pääkaupungin puitteissa vanhankaupungin alueella, osoitteessa Viru 14.

Vuodesta 1996 toiminnassa ollut yhtiö on saanut mainetta kattavasta valikoimastaan naisten ja miesten luonnonturkis- sekä nahkavaatteita.

Myymälän valikoimiin kuuluu erilaisista kankaista toteutettuja lämpimiä päällystakkeja, jakkuja, ja miesten irtotakkeja, mukana nahka-ja turkisyksityiskohdin koristeltuja versioita.

Soft Gold nahka-ja turkiliike Tallinna.

Erikoisosaamisena liikkeessä ovat turkishatut ja asusteet, ja hyllyillä on myös luonnollisia turkiskenkiä.

Hyvästä valikoimasta löytyy vaihtoehtoja laajalla haitarilla erilaisille ostobudjeteille, sillä mukana on paljon edullisia, korkealaatuisia, ja ainutlaatuisia vaatteita.

Suosituimpiin tuotteisiin liikkeessä lukeutuvat minkkiturkistuotteet, jolla on oma korkea statuksensa tallinnalaisten ostajien keskuudessa.

Minkkiturkisten ohella valikoimiin kuuluu paljon muitakin miellyttäviä turkistuotteita.

Nahka- ja turkisliike Tallinna.

Kokoelmia uudistetaan muutaman kerran vuodessa, ja kukin ostoerä on pieni, varmistaen ostamiesi tuotteiden ainutlaatuisuuden.

Myymälä sijaitsee erinomaisella paikalla, raatihuoneentorin lähistöllä vanhaakaupunkia.

Firman nimi tulee turkiksien historiallisesta lempinimestä, niiden ominaisuudesta olla “pehmeää kultaa“, koruntapaisena luksusvaatekappaleena.

Voit ostaa Tallinnan alueella yhtiön tuotteita lisäksi Infur-myymälästä raatihuoneentorilla (Raekoja plats 4).

Soft Gold – nahka- ja turkisliike Tallinna
Viru 14
10140 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-19
softgold.ee

Voit saada lisätietoja Soft Gold nahka- ja turkisliike Tallinna myymälästä yhtiön virallisen Facebook-sivun kautta osoitteessa facebook.com/softgold.ilveta/.

Facebook-sivua seuraamalla saat ajankohtaista tietoa muun muassa uutuustuotteista, tarjouksista, aukioloaikojen muutoksista, ja paljosta muusta.