Tallinnan Solaris Toidupood ruokakauppa

Tasokas Solaris Toidupood ruokakauppa sijaitsee Tallinnan Solaris ostoskeskuksessa, sen 0. kerroksessa.

Kyseessä on kaupungin keskustan suurikokoisin ja eksklusiivisin ruokakauppa, jonka tarjontaan kuuluvat positiiviset tunteet ja elintarvikkeet sekä päivittäistavarat erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Solaris Toidupood ruokakauppa TallinnaSolaris ruokakauppa on 2300 m2:n koollaan yksi kauppakeskuksen lippulaivamyymälöistä, ja sille on kertynyt runsaasti kanta-asiakkaita & faneja.

Ruokakauppaa käyttävät etenkin lähialueella työskentelevät ja asuvat tallinnalaiset, sillä sen tiloissa on monipuolisesti erilaisia herkkuja aamukahvin kanssa nautittavaksi, elinvoimaa antavaksi lounaaksi, virkistäväksi välipalaksi, tai unohtumattomaksi illalliseksi.

Solaris Toidupood tarjoaa Viron parhaimman valikoiman salaatteja, sushimateriaaleja, ekologisia puhdistustuotteita, deli-tuotteita, ja, monien suosikkina, Ben & Jerry’s jäätelöitä.

Tästä huolimatta Solaris ruokakauppa ei ole kallis ja hienosteleva gourmet putiikki, vaan mielumminkin mukava shoppailupaikka, jota on hintojen puolesta mahdollista käyttää päivittäin, ja josta löytyy useita positiivisia puolia alueen kilpailijoihin verrattuna.

Myymälä sijaitsee lisäksi erittäin kätevällä sijainnilla – keskuksen vierestä löytyy bussi-, johdinauto-, ja reittitaksin pysäkki, ja omalla autollaan tulevia varten löytyy lämmitetty, maanalainen parkkihalli.

Solaris ruokakaupan tavoitteena on pitää myymälän yleinen hintataso noin kymmenesosan halvempana suhteessa läheiseen Tallinnan Kaubamaja tavaratalon gourmet-osastoon.

Kohokohtiin lähialueen muihin tasokkaisiin ruokakauppoihin verrattuna kuuluvat hintatason ohella tuoretuotteiden osasto, laajempi valikoima viinejä ja makeisia, parempi tuotteiden esillepano, sekä tehokkaampi myymälän sisäinen logistiikka.

Solaris Toidupood edustaa joukkoa Viron markkinoille harvinaisia tuotteita, kuten Reinert liha-ja makkaratuotteita, saksalaisia Ehrmann jugurtteja, kuin myös Goldkenn karkkeja ja tasokkaita sveitsiläisiä suklaita.

Ruokakauppaan tuo asiakkaita myös sen Delice, jossa ruoat valmistetaan paikan päällä, nopeasti ja laadukkaasti etenkin lounasruokailijoita silmälläpitäen.

Delice pikaruokiin lukeutuvat uunipizzat, tuoreet salaatit, herkulliset leivonnaiset, ja paljon muuta.

Ruoat ovat terveellisiä, resepteiltään tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, ja niiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden erikoispyynnöt.

Solaris Toidupood – Solaris Keskus
Estonia puiestee 9
11314 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-23
www.solaris.ee

Ruokakauppa Solaris Toidupood on sijoitettu Solaris ostoskeskuksen tiloissa paikan 0. kerrokseen.

Muita vaihtoehtoja samantyylisille tasokkaille ruokaostospaikoille Tallinnan keskustan läheisyydessä ovat Tallinna Kaubamajan sekä Stockmann tavaratalon gourmet-osastot.