Delice Solaris Toidupood Tallinna – virolainen ruokakauppa

Delice Solaris Toidupood Toidupood, tasokas virolainen ruokakauppa, sijaitsee kaupungin puitteissa ydinkeskustan Solaris kauppakeskuksessa (Estonia puiestee 9).

Kyseessä on yksi kaupungin ydinkeskustan suurikokoisimmista parhaiten varustelluimmista ruokakaupoista, jonka tarjontaan kuuluvat elintarvikkeet sekä päivittäistavarat erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Solaris-ruokakauppa on 2 300 m2 koollaan yksi Solaris-kauppakeskuksen lippulaivamyymälöistä, ja sille on kertynyt vuosien kuluessa runsaasti kanta-asiakkaita & suomalaisia faneja.

Solaris kauppakeskus Tallinna.

Ruokakauppaa käyttävät kuitenkin etenkin lähialueella työskentelevät ja asuvat tallinnalaiset, sillä sen tiloissa on monipuolisesti erilaisia herkkuja aamukahvin kanssa nautittavaksi, elinvoimaa antavaksi lounaaksi, virkistäväksi välipalaksi, tai unohtumattomaksi illalliseksi.

Solaris Toidupood sisältää mm. yhden Viron parhaimmista valikoimista salaatteja, sushimateriaaleja, ekologisia puhdistustuotteita, deli-tuotteita, ja, monien suosikkina, Ben & Jerry’s jäätelöitä.

Delice Solaris Toidupood virolainen ruokakaupppa Tallinna.

Tästä huolimatta Solaris-ruokakauppa ei ole kallis ja hienosteleva gourmet putiikki, vaan pikemminkin mukava shoppailupaikka, jota on hintojen puolesta mahdollista käyttää päivittäin ja josta löytyy useita positiivisia puolia alueen kilpailijoihin verrattuna.

Myymälä sijaitsee lisäksi erittäin kätevällä sijainnilla – keskuksen vierestä löytyy bussi-, johdinauto-, ja reittitaksin pysäkki, ja omalla autollaan tulevia varten löytyy lämmitetty, maanalainen parkkihalli.

Hintojen puolesta yhtenä Solaris-ruokakaupan tavoitteista on ollut pitää myymälän hintataso noin kymmenesosan halvempana suhteessa läheiseen Tallinnan Kaubamaja tavaratalon gourmet-osastoon.

Virolainen ruokakauppa Tallinna Viro.

Kohokohtiin Tallinnan keskustan muihin tasokkaisiin ruokakauppoihin verrattuna kuuluvat hintatason ohella tuoretuotteiden osasto, laajempi valikoima viinejä ja makeisia, parempi tuotteiden esillepano, sekä tehokkaampi myymälän sisäinen logistiikka.

Solaris Toidupood edustaa lisäksi joukkoa Viron markkinoille harvinaisempia tuotteita, mukaanlukien Reinert liha-ja makkaratuotteita, saksalaisia Ehrmann jugurtteja, kuin myös Goldkenn karkkeja ja tasokkaita sveitsiläisiä suklaita.

Ruokakauppaan tuo asiakkaita myös sen deli-osasto, jossa ruoat valmistetaan paikan päällä, nopeasti ja laadukkaasti etenkin lounasruokailijoita silmälläpitäen.

Deli Tallinna - Delice Solaris Toidupood.

Delin pikaruokiin lukeutuvat uunipizzat, tuoreet salaatit, herkulliset leivonnaiset, ja paljon muuta. Delissä valmistetut ruoat ovat terveellisiä, resepteiltään tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, ja niiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden erikoispyynnöt.

Delice Solaris Toidupood – Solaris Keskus
Estonia puiestee 9, 0. kerros, Solaris Keskus
11314 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 8-23
delice.ee

Yksi parhaista tavoista pitää silmällä Delice Solaris Toidupood ruokakauppa Tallinna myymälän valikoimien ja palveluiden muutoksia on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/delicetoidupood/.

Facebook-sivulle tulee mm. esittelyjä ruokakaupan uutuustuotteista, ajankohtaisista tarjoustuotteista, tietoja poikkeuksellisista aukioloajoista, sekä paljon muuta.