Tallinnan Souchek Juveelisalong koruliikkeet (SULJETTU)

Souchek Juveelisalong koruliikeketju myy tuotteitaan Tallinnassa kahdelta toimipaikalta, joista toinen on ydinkeskustan Virukeskuksessa (Viru väljak 4). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Korusalonkiketju, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2000 saakka, kauppaa laajaa valikoimaa tuotteita, mukana viimeisimpiä muotitrendejä edustavia koruja sekä perinteisiä malleja.

Souchek korukauppa Viru Keskus TallinnaOstettavissa on kulta-ja hopeakoruja niin naisille kuin miehillekin: sormuksia, rannerenkaita, riipuksia, rintakoruja, kalvosinnappeja, solmioneuloja, ja erilaisia korukokoelmia.

Tuotteista löytyy kaunisteina muun mussa sertifioituja & korkealaatuisia timantteja, muita jalokiviä, helmiä, ametistejä, sekä topaaseja.

Voit ostaa myös meripihkasta ja muista luonnollisista materiaaleista valmistettuja vaikuttavan näköisiä koruja, tai valita hää-tai kihlasormuksen laajasta valikoimasta vaihtoehtoja.

Valmiskorujen ohella Souchek ottaa vastaan korutilauksia mittatilaustöitä varten.

Myymälöissä tarjolla olevien korukokoelmien valikoima laajentuu ja päivittyy jatkuvasti, tuotevalikoiman sisältäessä tuotteita kaikkein edullisimmista arkikoruista aina eksklusiviisiin juhlakoruihin saakka.

Tämä suuri ja monipuolinen valikoima mahdollistaa sen, että kauppapaikasta löytyy jokaiselle asiakkaalle jotakin, eri makuihin ja preferensseihin, juuri oikeanlaisiin tarpeisiin.

Helpoin tapa tutustua tuotteisiin on Souchekin asiantuntevan henkilökunnan opastuksella, joka voi ohjata sinut soveltuvimpiin koruratkaisuihin.

Souchekin taustafilosofiana yhtiönä on luova lähestymistapa korumyyntiin, perinteiden ylläpito, sekä laadun ja kestävyyden edustaminen tuotteillaan.

Tallinnan Souchek myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Souchek Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 9-21
www.souchek.ee

Souchek Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-21
www.souchek.ee

Myymälöissä edustettuina oleviin maailmanluokan korumerkkeihin kuuluvat esimerkiksi Breuning, Saint Maurice, Blumer, ja Burkhardt + Bischoff.